Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

QNAP TS-253D-4G Hálózati adattároló

Specifikáció

Listaár: 187 090 Ft

Online ár: 183 390 Ft

Garancia: 3 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 170 550 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kalkuláció ...
Kérem várjon ...
-
+

Válassz csomagajánlataink közül!

183 390 Ft

Megtakarított összeg:

0 Ft

Innr BG 110 Bridge okos világítás központi egység

18 710 Ft
18 710 Ft
A csomaghoz adom

Woox Smart Home központi egység (R7070)

7 160 Ft
7 160 Ft
A csomaghoz adom

Athom Homey (HOMEY-PRO-EU-EN)

139 590 Ft
139 590 Ft
A csomaghoz adom

Frient Smart Cable okos otthon vezérlő (20204500)

16 550 Ft
16 550 Ft
A csomaghoz adom

Elgato Eve Button távvezérlő (10EAU9901)

17 640 Ft
17 640 Ft
A csomaghoz adom

Remootio okostelefon és okosotthon vezérelt Wi-Fis és Bluetoothos kapunyitó 100kulcsos+vendégkulcsok

70 800 Ft
70 800 Ft
A csomaghoz adom
Kialakítás Torony
Processzor Intel Celeron J4125
Processzormagok száma 4 db
Processzor órajel 2.0 GHz
Belső memória 4 GB
HDD/SSD bővítőhelyek száma 2 db
HDD/SSD csatoló felület SATA-III
RAID Funkció 0,1
RJ-45 LAN portok száma 2 db
LAN Portok sebessége 2.5 Gbps
HDMI 1 db
USB 2.0 3 db
USB 3.0 2 db

QNAP TS-253D-4G Hálózati adattároló

Tulajdonságok:

Az új generációs WiFi 6 (802.11ax) trend a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokhoz esetében is egyaránt magasabb sávszélesség-igény kialakulásához vezetett. Az Intel® Celeron® J4125 négymagos 2,0 GHz-es processzor és a 2,5 GbE-kapcsolat integrálásával a TS-253D nemcsak a modern vállalkozások számára nyújt kiváló NAS-megoldást a 2,5GbE-környezetre való frissítéshez - a napi szintű biztonsági mentési és visszaállítási feladatok elvégzéséhez -, hanem bőséges tárolási lehetőséget biztosít a játékosok hatalmas játékgyűjteményeik tárolásához is. A beépített kettős 2,5 GbE portok akár 5 Gbps egyesített átviteli sebességet is tudnak biztosítani a port trönkölés technológiának köszönhetően. A TS-253D támogatja a PCIe bővítést, a többfelhős mentést, a felhőtároló átjárókat, a 4K HDMI kimenetet és a valósidejű átkódolást is, valamint a kibővíthető tárolókapacitást és a szolgáltatásban gazdag alkalmazásokat egy költséghatékony, megbízható, 2,5 GbE NAS formájában.

Frissítsd NAS-od a 2,5 GbE hálózatra
A TS-253D két 2,5 GbE RJ45 LAN porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a meglévő CAT5e kábelekkel növelhessék a hálózati sebességet 1 Gigabitről 2,5 Gigabitre. A kettős 2,5 GbE-es portok egyidejű használata támogatja az 5 Gbps sebességű port trönkölést is! A QNAP N-BASET/Multi-Gig USB 3.2 Gen 1 - 5GbE adapter (modell neve QNA-UC5G1T) vagy 5GbE PCIe bővítőkártya (modell neve QXG-5G1T-111C) használatával könnyedén összekötheted a laptopod vagy asztali számítógéped TS-253D-vel, a nagyobb hálózati sebesség kihasználásához.

Alakítsd át hálózatod egy költséghatékony 2,5 GbE switch-csel
A hálózatfrissítés nem szabad, hogy drága legyen, a 2,5 GbE csatlakozás pedig azonnal észrevehető javulást eredményez a standard 1 GbE kapcsolathoz képest. A QSW-1105-5T egy nem menedzselt switch, amely öt 2,5 GbE porttal rendelkezik (visszafelé kompatibilis az 1G-val/100M-val) és támogatja a CAT5e kábeleket több számítógép és NAS csatlakoztatásához. A QSW-1105-5T energiatakarékos, alacsony zajszintű, egyszerűen használható, valamint támogatja a hálózati hurkok észlelését és blokkolását, hogy egyszerű és hatékony nagy sebességű hálózati környezetet biztosítson.

Négymagos 2,0 GHz-es processzor (Turbo Boost 2,7 GHz-ig) akár 8 GB memóriával
A TS-253D egy Intel® Celeron® J4125 négymagos 2,0 GHz-es processzorral (Turbo Boost 2,7 GHz-ig) és akár 8 GB DDR4 memóriával rendelkezik, ráadásul támogatja a SATA 6 Gb/s meghajtókat. Az Intel® AES-NI titkosító motor támogatása növeli a titkosítási teljesítményt, miközben fenntartja a NAS adatainak biztonságát. Telepíts könnyedén SSD-ket a gyorsítótár sebességének javítása édekében, amellyel maximalizálhatod a hálózati és tárolási teljesítményt az adatintenzív alkalmazások számára.

Egy 2,5 GbE jobb, mint két 1 GbE csatlakozás a HBS hatékonyságának növeléséhez
A 2,5 GbE csatlakozásnak köszönhetően nincs szükség komplex sávegyesítési beállításokra a 312,5MB/s sebesség eléréséhez – ezzel jobb alternatívát kínálva két egyesített 1 GbE kapcsolatnál. A TS-253D két 2,5 GbE porttal rendelkezik, ezzel tovább növelve a sebességet és a hatékonyságot az eltérő feladatok végrehajtásához. A Hybrid Backup Sync (HBS) egységesíti a biztonsági mentési és a szinkronizációs képességeket, hogy a TS-253D-ről könnyedén áthelyezhesd adataid helyi-, távoli vagy felhő tárhelyedre. A HBS továbbá támogatja a QuDedup technológiát, amely a forrásnál törli a duplikált adatokat, hogy tovább gyorsítsa a mentési és a helyreállítási feladatokat a 2,5 GbE csatlakozással.

Az SSD gyorsítótárazás és az auto-tiering lehetővé teszi a 24/7-es optimális tárolási hatékonyságot
Mivel az SSD árak jelentősen csökkennek, valamint az SSD-k kapacitása és teljesítménye folyamatosan növekszik, a szervezetek könnyen kihasználhatják az SSD-k erősségeit. A TS-253D számos SSD kompatibilis funkciót támogat, amelyek jelentősen növelik a NAS teljesítményét magas költséghatékonysággal.

Kiváló vizuális élmény a 4K HDMI kimenetnek és a valós idejű videó átkódolásnak köszönhetően
A TS-253D egy HDMI 2.0 porttal is rendelkezik, amely támogatja a 4K (4096 x 2160) 60Hz kimenetet, lehetővé téve a NAS-ra mentett multimédiás tartalmak közvetlen megtekintését a nagy képernyőkön. A kiváló minőségű 4K videó átkódolás lehetővé teszi a NAS számára, hogy a videókat olyan univerzális fájlokká alakítsa át, amelyek több eszközön is zökkenőmentesen lejátszhatók. A TS-253D akár videó streaming-re is képes DLNA®, Chromecast™ és más eszközök segítségével, hogy megfeleljen a sokoldalú multimédia alkalmazások igényeiknek. A QNAP RM-IR004 távirányító (külön megvásárolható) a QButton használatával konfigurálható, lehetőséget adva a gombműveletek testreszabásához a még felhasználóbarátabb NAS élmény érdekében.

Készíts egy Plex Media Server-t
A Plex® Media Server App Center-ből történő telepítésével a saját NAS-odon lévő Plex® Media Server beállítása csak pár percet vesz igénybe. A TS-253D-n tárolt médiafájlokat könnyedén közvetítheted mobiltelefonokra és egyéb média streaming eszközökre (beleértve a DLNA®-t, a Roku®-t, az Amazon Fire TV®-t és a Google Chromecast™-ot).

Az üzleti adatok átvitele a felhőbe rugalmas és gazdaságos módszerrel
A TS-253D tökéletesen integrálja a NAS-t a mainstream felhőszolgáltatásokkal. A felhőalapú átjárók telepítésével és a helyi gyorsítótár engedélyezésével a NAS-t egyszerűen használhatod a felhőadataid tárolásra, biztonsági másolatok készítésre és az adatok helyreállítására alacsony késleltetésű hozzáféréssel, ezzel innovatív hibrid felhőélményt biztosítva.

Minden az egyben megoldás virtuális gépek és konténerek hosztolására
A virtualizációs igényeidtől függetlenül számíthatsz a Virtualization Station-re és a Container Station-re az átfogó virtualizációs támogatás érdekében. A Network & Virtual Switch használatával megfelelő fizikai hálózati erőforrásokat társíthatsz a virtuális gépekhez, tárolókhoz és a NAS-hoz a hálózati telepítés egyszerűsítése érdekében.

Optimalizált együttműködés folyamatos fájlmegosztással és szinkronizálással
A TS-253D központilag tárolja az adatokat és a fájlokat, és támogatja az SMB/CIFS, AFP és NFS protokollokat a Windows®, Mac® és Linux® /UNIX® hálózatokon történő fájmegosztáshoz. A Qsync-kel párosítva a TS-253D-re feltöltött fájlok az összes kapcsolódó eszközön (például számítógépeken, laptopokon és mobil készülékeken) elérhetővé válnak. A csoportos fájlmegosztáshoz szinkronizálhatod a megosztott mappákat és a csapatmappákat a csapatprojektek és az együttműködés rugalmasságának fokozása érdekében. A myQNAPcloud szolgáltatással egyszerűen és biztonságosan csatlakozhatsz a TS-253D-re az interneten keresztül, a NAS-on tárolt fájlok hozzáférése, kezelése és megosztása érdekében. A Windows AD® és LDAP szolgáltatások lehetővé teszik a rendszergazdáknak a felhasználói engedélyek konfigurálását egy meglévő Windows AD® szerver-, LDAP szerver- vagy a TS-253D-be épített LDAP szolgáltatás használatával.

Biztosítsd ingatlanjaid védelmét integrált megfigyelési megoldással
QVR Pro felügyeleti megoldása lehetővé teszi, hogy a megfigyelési felvételek számára független, dedikált tárolóhelyet hozz létre a TS-253D-n, így kihasználhatod a skálázható NAS tároló előnyeit.Egyszerűsíti a kamerák kezelését, a tárhely elosztását, valamint az élő felvételek figyelését és visszajátszását is. A QVR Pro több, mint 5000 IP-kamerát támogat, beleértve a piacon elérhető összes szabványos halszem kamerát, valamint 8 ingyenes csatornával rendelkezik a megfigyeléshez, amely tovább bővíthető a QVR Pro Camera Channel Extension licensz megvásárlásával a kiterjedtebb biztonsági rendszer telepítéshez. A QVR Pro Client mobilalkalmazás segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheted az előképet, ráadásul USB-webkamerát is használhatsz ONVIF® hálózati kameraként a QUSBCam2 alkalmazás segítségével.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: péntek (10.01)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: péntek (10.01)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: péntek (10.01)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: péntek (10.01)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: köv. kedd (10.05)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (10.04)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata
Pick Pack Pont átvétel
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0

Akciók

Ajánlatunk Számodra - Best4You

Kedvenceim