Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

QNAP TS-231K hálózati adattároló NAS

Specifikáció

Listaár: 104 190 Ft

Online ár: 102 090 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 94 945 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kalkuláció ...
Kérem várjon ...
-
+

Válassz csomagajánlataink közül!

102 090 Ft

Megtakarított összeg:

0 Ft

Aeotec Smart Home Hub okos otthon vezérlő (IM6001-V3P)

39 700 Ft
39 700 Ft
A csomaghoz adom

Innr BG 110 Bridge okos világítás központi egység

18 710 Ft
18 710 Ft
A csomaghoz adom

Aqara Hub M2 központi egység (HM2-G01)

16 300 Ft
16 300 Ft
A csomaghoz adom

Panasonic központi hub (KX-HNB600FXW)

11 390 Ft
11 390 Ft
A csomaghoz adom

Remootio 2.0 Dual Univerzális USB, okosotthon Wi-Fis, Bluetoothos kapunyitó 100 kulcsos és vendégkulcsok

81 790 Ft
81 790 Ft
A csomaghoz adom

Netatmo Valena Life párosító szett fehér (752150)

26 550 Ft
26 550 Ft
A csomaghoz adom
Kialakítás Torony
Processzor Annapurna Labs Alpine AL-214
Processzormagok száma 4 db
Processzor órajel 1.7 GHz
Belső memória 1 GB
HDD/SSD bővítőhelyek száma 2 db
HDD/SSD csatoló felület SATA-III
RAID Funkció 0,1
RJ-45 LAN portok száma 2 db
LAN Portok sebessége 10/100/1000 Mbps
USB 3.0 3 db

QNAP TS-231K hálózati adattároló NAS

Tulajdonságok:

A négymagos 1,7 GHz-es processzorral működő TS-231K 4 meghajtórekeszt biztosít a fontos fájlok és adatok biztonságos tárolására, miközben lehetővé teszi a fájlok egyszerű megosztását a családdal és a barátokkal. A kompakt, hófehér és minimalista formatervezésű TS-231K könnyen összeegyeztethető bármilyen otthoni dekorációval, ráadásul rendkívül kevés helyet foglal el. A TS-231K zárható lemeztálcákkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a meghajtókat ne lehessen véletlenül eltávolítani és ne essenek ki, ezzel védelmet kínálva az adatvesztés ellen. A TS-231K átfogó helyi, helyszíni és felhő alapú biztonsági mentést és biztonságos pillanatkép technológiát biztosít a katasztrófa utáni gyors helyreállításhoz. Rendszerösszeomlás vagy véletlen fájltörlés esetén a rendszert pillanatok alatt visszaállítja a normál állapotába.

  • A File Station lehetővé teszi a központi fájlkezelést a NAS-on a csatlakoztatott eszközök és a felhő segítségével, ezzel könnyebbé téve az adatkezelést, miközben időt takarít meg.
  • A HBS (Hybrid Backup Sync) szolgáltatással biztonsági másolatot készíthetsz és szinkronizálhatod adatait más NAS-okkal, kiszolgálókkal és felhőalapú tárolókkal az átfogó biztonsági mentés, valamint katasztrófa utáni helyreállítás érdekében.
  • A pillanatképek rögzítik a rendszer állapotát és adatait, ezzel lehetővé téve a fájlok és adatok védelmét a véletlen törlés és a rosszindulatú programok támadásai ellen.
  • Széleskörű multimédiás alkalmazások és streaming módszerek a nagyobb multimédiás szórakozás érdekében.
  • Csatlakoztass külső USB-eszközöket, például kártyaolvasókat, nyomtatókat vagy szünetmentes tápegységet az USB 3.2 Gen 1 porton keresztül a nagyobb alkalmazási potenciál érdekében.
  • A myQNAPcloud szolgáltatás lehetővé teszi a NAS-on tárolt fájlok egyszerű elérését, kezelését és megosztását az interneten keresztül.

A négymagos CPU nagyobb teljesítményt nyújt

A TS-231K egy négymagos 1,7 GHz-es CPU-val lett felszerelve, amely a több CPU-magnak köszönhetően javítja a rendszer teljesítményét. Az 1 GB RAM-mal, a két gigabites LAN porttal és SATA 6 Gb / s-os meghajtókkal a TS-231K nagy teljesítményt nyújt magasfokú adatbiztonság mellett. A TS-231K három USB 3.2 Gen 1 porttal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nagyméretű médiafájlok átvitelét a NAS és az egyéb eszközeid között. Az előlap USB-portja támogatja az egygombos másolást, így kényelmessé teszi a külső eszköz adatainak biztonsági mentését mindössze egyetlen kattintással a NAS-ra vagy fordítva.

Hozz létre könnyedén nagy sebességű hálózati környezetet

A QNAP USB 3.2 Gen 1-t 5GbE adaptereket (QNA-UC5G1T) egyaránt használhatod a TS-231K-val vagy számítógépeddel. Az 5GbE adapterek segítségével a számítógéped és NAS-od között akár 5GbE-es hálózati kapcsolatot hozhatsz létre közel 300 MB / s átviteli sebességgel.

Növeld produktivitásod a QNAP alkalmazásokkal

A QNAP File Station központosított fájlkezelést biztosít, lehetővé téve a fájlok megtekintését és kezelését a TS-231K-n, valamint más tárolási forráson vagy külső eszközön, így egyszerűen megoszthatod fájljaid a családtagokkal és barátokkal akár e-mailben, közösségi médián vagy külön hivatkozás segítségével. A Qfile mobilalkalmazással a NAS-on tárolt fájljaidat a telefonodról is elérheted

Védd meg érzékeny adataid titkosítással

Amikor érzékeny vagy bizalmas fájlokat osztasz meg a TS-231K-n, a File Station segítségével javíthatsz az adataid biztonságán a fájlok .qenc formátumú titkosításával és jelszó beállításával. A fájl címzettjeinek le kell töltenie és telepítenie a QENC Decrypter programot a számítógépére, a helyes jelszó beírását követően pedig megkezdhetik a titkosított .qenc fájlok dekódolását, hogy megtekinthessék és használhassák azokat.

Védd meg adataid a rosszindulatú programoktól a pillanatképek segítségével

A pillanatképek segítik az adatok védelmét azzal, hogy teljes mértékben rögzítik a NAS rendszer állapotát és a metaadatait. Ha egy fájl véletlenül törlésre vagy módosításra kerül, akkor a Storage & Snapshots Manager vagy a File Station pillanatképeivel azonnal visszaállíthatod a korábban rögzített állapotot. A QNAP pillanatképek blokk alapúak és kizárólag módosított adatokat rögzítenek. Ez nemcsak tárhelyet takarít meg, hanem csökkenti az adatok biztonsági mentéséhez és visszaállításához szükséges időt is. A TS-231K akár 16 pillanatfelvételt támogat kötetenként / LUN-onként és akár 32 pillanatfelvételt támogat NAS-onként.

Többpontos biztonsági mentés, hozzáférés és szinkronizálás

A HBS (Hybrid Backup Sync) összevonja az adatok biztonsági mentését, helyreállítását és szinkronizálását, lehetővé téve az adatok egyszerű biztonsági mentését vagy szinkronizálását egy másik QNAP NAS-sal, valamint olyan távoli kiszolgálókkal vagy felhőalapú tárolóval, mint a Dropbox® vagy Google® Drive, hogy megbízható katasztrófa utáni helyreállítási megoldást biztosítson. A Qsync a TS-231K-t egy biztonságos, nagy kapacitású adatközponttá alakítja a fájlok szinkronizálásához. A TS-231K-re feltöltött fájlokat elérhetővé teszi az összes kapcsolódó eszközön, például számítógépeken, laptopokon és mobil készülékeken. Ezenfelül szinkronizálhatod a megosztott mappákat vagy csapatmappákat hozhatsz létre az együttműködés javítása érdekében.

Windows / Mac fájlok biztonsági mentése

A QNAP NAS egy egyszerű megoldást kínál a laptopok és asztali számítógépek biztonsági mentésére és visszaállítására. A QNAP NetBak Replicator segítségével biztonsági másolatot készíthetsz fájljaidról Windows® számítógépeken, beleértve az Outlook® Email archívumot is. A NAS támogatja a Time Machine®-t is a Mac® eszközökön, ezáltal biztosítva az egyszerű, gyors és kényelmes adatmentést.

Átfogó felügyeleti megoldás a 24 órás biztonság érdekében

A Surveillance Station felhasználóbarát felületet kínál és több, mint 3000 kompatibilis IP-kamerát támogat, ráadásul kibővíthető IP kamera csatornalicenceket is kínál, lehetővé téve egy átfogó felügyeleti rendszer létrehozását a valós idejű megfigyeléshez, video- és audiofelvétel készítéséhez, valamint azok lejátszáshoz. A Vmobile alkalmazással a mobilkészülékeiden bármikor és bárhol kezelheted a megfigyelő csatornáid. A QUSBCam2 App segítségével USB-kamerákat is hozzáadhatsz a felügyeleti állomáshoz a valós idejű képek megtekintéséhez, felvételek tárolásához és lejátszáshoz, biztosítva a minimális költségvetést igénylő megfigyelő rendszer felépítését.

Nagyobb multimédiás élmény

A TS-231K médiaalkalmazások széles választékát kínálja, beleértve a Photo Station, a Video Station és a Music Station alkalmazásokat, lehetővé téve a médiafájlok könnyű kezelését és megtekintését. A Plex Media Server szolgáltatással pedig a TS-231K-t valódi multimédia szerverré alakíthatod.

  • Photo Station: Intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amelyen fotóidat húzással is elrendezheted. A hozzáférési engedélyek beállításával könnyedén megoszthatod fényképeid a közösségi médiában is. A Qfile vagy a Qphoto mobilalkalmazások telepítésével gyorsan feltöltheted telefonos fényképeidet a TS-231K NAS-ra.
  • Video Station: Egy kezelőeszköz, amellyel könnyedén átrendezheted a TS-231K-n tárolt videóidat kategóriáinak megfelelően, egyetlen felületről. A videókat a DLNA®, az Apple TV® és a Chromecast ™segítségével különböző eszközökre továbbíthatod.
  • Music Station: Lehetővé teszi az összes zeneszámod kategóriánkénti rendezését és automatikusan letölti azok albumborítóját, megkönnyítve ezzel a lejátszási listák testreszabását, valamint a dalok lejátszását bárhol és bármikor webalapú felületen. A Music Station internetes rádiószolgáltatást is nyújt az összes globális internetes rádióprogram hallgatásához.
  • Plex Media Server: Telepítsd a Plex Media Server-t a TS-231K-ra, így közvetítheted médiafájljaid a NAS-odról a Roku®, az Apple TV®, a Google Chromecast™, az Amazon Fire TV® rendszerekre, valamint megtekintheted fájljaid a mobiltelefonodon, táblagépeden, DLNA® eszközödön vagy a televíziódon egyaránt.

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: kedd (09.21)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: kedd (09.21)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: kedd (09.21)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: kedd (09.21)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (09.21)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb kedd (09.21)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0

Akciók

Ajánlatunk Számodra - Best4You

Kedvenceim