0

Úgy látszik a kosarad üres!

0
ingyenes szállítás

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Garmin Forerunner 935 futóóra TRI Bundle (010-01746-06)

Specifikáció
A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Kínálatunkban 2020. július 07-én volt legutóbb elérhető!

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:Hasonló termékek

Garmin Fenix 6S okosóra Sapphire rózsaarany, szürke szilikon szíjjal (010-02159-21)

Garmin Fenix 6S okosóra Sapphire rózsaarany, szürke szilikon szíjjal (010-02159-21)

Listaár: 287 900 Ft

Online ár:

229 990 Ft
Adatlap
Garmin Fenix 6S Pro okosóra rózsaarany, fehér szilikon szíjjal (010-02159-11)

Garmin Fenix 6S Pro okosóra rózsaarany, fehér szilikon szíjjal (010-02159-11)

Listaár: 209 990 Ft

Online ár:

199 990 Ft
Adatlap
Garmin Fenix 6S okosóra ezüst, fehér szilikon szíjjal (010-02159-00)

Garmin Fenix 6S okosóra ezüst, fehér szilikon szíjjal (010-02159-00)

Listaár: 215 900 Ft

Online ár:

189 990 Ft
Adatlap
Garmin Fenix 6X Pro okosóra fekete szilikon szíjjal (010-02157-01)

Garmin Fenix 6X Pro okosóra fekete szilikon szíjjal (010-02157-01)

Listaár: 269 900 Ft

Online ár:

238 990 Ft
Adatlap
Garmin Fenix 6 okosóra Sapphire Carbon DLC szürke, fekete szilikon szíjjal (010-02158-11)

Garmin Fenix 6 okosóra Sapphire Carbon DLC szürke, fekete szilikon szíjjal (010-02158-11)

Listaár: 287 900 Ft

Online ár:

259 990 Ft
Adatlap
Beépített GPS Igen
Lépésszámláló Igen
Pulzusmérés csuklóról Igen
Barométer Igen
Hőmérséklet mérés Igen
Számlap Kémiailag erősített üveg
Alvásfigyelő Igen
RAM mérete 64 MB
Kijelző típusa MIP
Kijelző felbontása 240x240
Wi-Fi Igen
Bluetooth Igen
Tömeg 49 g

Garmin Forerunner 935 futóóra TRI Bundle (010-01746-06)

Tulajdonságok:

Kit érdekel, hogy a Forerunner 935 rengeteg hasznos futásdinamikai adatot és csuklón mért szívritmus információt, edzettségi állapotot, FTP és VO2max adatokat biztosít? Az olyan elszánt sportolókat, akik készek felülmúlni a tegnapot. Ez a prémium, GPS-es futó/triatlon óra segít finomítani az edzésén és regenerálódási tanácsokat nyújt, hogy még jobb legyen.

Illik a csuklójára és a stílusához is

A Forerunner 935 GPS-es futó/triatlon óra pehelykönnyű, kényelmes viselet, melyet egész nap örömmel hordhat. A 935-ös használható a QuickFit™ óraszíjakkal, így könnyedén változtatható a megjelenése a sportos szilikon vagy az elegáns acél változatokkal is.

Kövesse figyelemmel teljesítményét, edzését és regenerálódását

Mennyire hatékony a jelenlegi edzése? A Forerunner 935 segít figyelemmel kísérni edzését és regenerálódását, így jobban felkészülhet a következő versenyére vagy edzésére. Az Edzési Állapot egy új teljesítmény nyomonkövetési eszköz, mely automatikusan elemzi a korábbi edzéseket és jelzi, ha hatékony volt, túledzett vagy a csúcson volt. Az új Anaerobikus Edzési hatás-mérő új távlatokat nyit az edzés kritikus részeinek megfigyelésére, jelezve, milyen módon tolhatja ki a határokat. Az általános Edzési terhelés adatok jelzik az elmúlt 7 nap edzési mennyiségét az általános állapota és korábbi edzései tükrében. asd

Elemezze a technikáját

Könnyebbé tettük a fejlődéshez szükséges adatok megmutatását. Hagyja, hogy a Forerunner 935 mérje a kritikus futásdinamikai adatokat2, melyeket a teljesítménye elemzéséhez használhat. A biomechanikai mérések, mint a tempo, lépéshossz, talajérintési idő és egyensúly, függőleges oszcilláció és arány azok a fontos információk, melyek segítenek a legjobbat kihoznia magából. Ezek az adatok arra alkalmas szívritmuspánt2 vagy a csípőjére tehető opcionális Running Dynamics Pod használatával érhetők el. Ezen felül az óra kerékpározás vagy úszás során is számos információt biztosít. A víz alatt követi a távolságát, tempóját, csapásszámát és számos egyéb értéket.

Még hosszabb üzemidő a töltések között

Múlja felül leghosszabb futását akkumulátoros üzemidővel, akár még triatlon vagy ultramaraton távokon is. A Forerunner 935 akár 24 órán át is működik akkumulátorról GPS használattal, de UltraTrac elemkímélő módban 60 óra is elérhető. Ha napi használatú okosóraként viseli, akár 2 hetet is működhet egy töltéssel.

Futás, Sprint, Úszás, Kerékpározás, Triatlon

A rutinja minden, csak nem rutin. A Forerunner 935 segít változni köszönhetően a beépített tevékenységprofiloknak futás (beltér, kültér), kerékpározás (beltér, kültér), úszás (medence, nyílt víz), síelés, evezős sportok, terepfutás, túrázás, súlyzós edzések és számos más sporthoz.

Az egymásra épülő edzésekhez és a du/triatlon versenyekhez az automatikus multisport funkció nyújt segítséget, mely csupán egy gombnyomással vált azok között. A 935 fejlett edzésfunkciót is kínál futásra, kerékpározásre vagy akár medencés úszásra is. Készítse el az egyéni edzését és töltse le díjmentesen órájára a Garmin Connect™ online fitnesz felületről. A sportolás után csak töltse fel adatait és máris elemezheti, megoszthatja azokat.

Okosabb kapcsolódás

Az okos értesítések közvetlenül a csuklóján csak a kezdet. Ha arra alkalmas okostelefonnal használja3, a Forerunner 935 további funkciókat kínál: automatikus feltöltést a Garmin Connectre, hangos jelzések, a telefon zenevezérlése és egyebek. Adjon lehetőséget ismerőseinek, hogy valós időben kövessék futását vagy biciklizését a LiveTrack funkcióval, vagy használja a GroupTrack-et, hogy lássa, merre járnak biciklistársai. Ha Wi-Fi-t használna adatai gyors fel- és letöltésére, a 935 erre is lehetőséget biztosít.

Figyeljen a szívére

A csuklón mért szívritmus egy egyszerű választás akkor, ha pántok nélkül szeretne futni. A Forerunner 935 azonban lehetőséget biztosít, hogy még mélyebben elemezhesse tevékenységeit. Ehhez egy HRM-Run™ vagy HRM-Tri™ pántra van szükség, ez megnyitja az olyen fejlett funkciókat, mint a tejsavküszöb-mérés vagy a HRV (szívritmus változás) stressz-tesztet.

Menjen, amerre a sport viszi

A Forerunner 935-tel szabadon mehet bármerre, amerre a sport viszi, köszönhető a GPS és GLONASS képes műholdvevőnek, mely jobb vételi biztosítást nyújt, mint egymagában a GPS. Ezen felül a beépített légnyomásmérő valós idejű magassági adatokat is mutat. Milyen tevékenységeket képes követni a 935? Többet, mint amennyit el tud képzelni! A triatlon csak a kezdet, mert beépített alkalmazások vannak túrára, evezésre, golfra, síelésre, SUP-hoz és számos egyébhez.

Szabja személyre és kapcsolódjon

A Forerunner 935 GPS-es futó/triatlon óra automatikusan szinkronizál a Garmin Connect felülettel, az ingyenes online közösségi oldalunkkal, ahol elemezheti és meg is oszthatja tevékenységeit. Lépjen be a Garmin Connect felületre telefonján vagy számítógépén, és máris személyre szabhatja készülékét adatmezőkkel, óraszámlapokkal vagy akár különleges Widgetekkel.

Még néhány extra

Ahogyan ön is, a Forerunner 935 is keményen állja a napi kihívásokat. Ez az óra társa lesz a regenerálódásban is, hiszen egész nap figyeli tevékenységét1, lépéseit, elégetett kalóriáját és alvását is. Mindezen felül kompatibilis a Varia™ kerékpáros készülékekkel, például a hátrafelé néző radarral, az okos lámpákkal vagy a Varia Vision? kerékpáros képernyővel. Tegye teljessé bringás felszerelését a pedál alapú teljesítménymérővel (Vector 3).

Legyen minden nap egy verseny

A Strava Live szakaszok segítenek felülmúlni a tegnapját. A Strava Premium tagok feltölthetik futási és kerékpáros szakaszaikat, így valós időben kaphatnak visszajelzést a 935-ösükön. Az óra riaszt a szakasz elején és végén, valamint megmutatja a helyezését is a személyes legjobbjával szemben.

Tervektől a teljesítményig a TrainingPeaks-szel

Nincs is annál kielégítőbb, mint amikor az edzés tökéletesen sikerül. A TrainingPeaks Connect IQ alkalmazással helyesen kezdheti a napi edzéseit a Forerunner 935 használatával. Engedje, hogy a készülék végigvezesse valós időben az edzésén, intenzitási célokat és intervallumokat használva egyenesen a TrainingPeaks-től. Ha végzett, automatikusan visszaszinkronizál a TrainingPeaks-re, ahol részletesen elemezheti teljesítményét és figyelheti előrehaladását.

Jellemzők:

 • Fejlett futási és multisport funkciók kényelmes kivitelben, mindössze 49 grammos tömeggel
 • Magasságváltozás követése beépített légnyomásmérővel, elektronikus iránytű a pontos iránymutatásért
 • Elemzi az edzését és jelzi, ha gyengén edzett vagy túlságosan megerőltette magát, valamint javaslatot ad a jobb teljesítmény érdekében
 • Fejlett dinamikai adatokat biztosít futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz
 • Akár 2 hét akkumulátoros üzemidő óraként, GPS használattal pedig akár 24 óra (60 óra UltraTrac™ használatával)

Specifikációk:

 • Magyar nyelvű menü
 • Méret (Szél. x Mag. x Mélys.): 47 x 47 x 13.9 mm
 • Kijelző méret: 30.5 mm
 • Kijelző típus: Napfénynél is olvasható, színes, transzflektív MIP
 • Tömeg: 49 g
 • Akkumulátor/működési idő: lítium-ion / karóraként: akár 2 hét; GPS módban: akár 24 óra; UltraTrac módban: akár 60 óra (pulzusmérés nélkül)
 • Vízállóság: 5ATM
 • GPS vevő típusa: GPS/GLONASS
 • Beépített memória/memóriakártya: 64 MB
 • Szívritmusmérő: Elevate optikai
 • Felbontás: 240 x 240 képpont
 • Barometrikus magasságmérő
 • Iránytű: 3 tengelyű
 • Vezeték nélküli technológiák: Wi-Fi/Bluetooth/ANT+
 • Connect IQ kompatibilis: Óraszámlapok/Adatmezők/Widgetek
 • Óraüveg típusa: Kémiailag erősített üveg
 • Tokozás típusa: Szálerősített polimer
 • Egyéb tulajdonságok: Karóra funkciók, Giroszkóp, Gyorsulásmérő, Hőmérő, Lépészámlálás, mozgásra figyelmeztetés, Megmászott emeletek számolása, MoveIQ, Erősítős, beltéri edzések, Személyre szabható adatmezők, Személyre szabható tevékenyésgi profilok, Auto Pause, Auto Lap, Kézi körváltás (Manual Lap), Letölthető edzéstervek, Virtuális edzőpartner, Személyre szabható riasztások, VO2 max becslés, Edzési hatás (aerob, anaerob), Korábbi tevékenység elleni verseny, Automatikus multisport, Szegmensek (Live, Garmin), Livetrack, Group Livetrack, Regenerálódási tanácsadó, HRV Stressz mérés, Szívritmus adat továbbítás, Futásdinamikai adatok kezelése, Golf funkciók, Kerékpáros funkciók, Úszási funkciók, STRAVA szegmensek, POWER meter kompatibilis.
 • A csomag tartalma: Forerunner 935 GPS-es óra, 1 db további fekete szíj, HRM-Tri pánt, HRM-Swim pánt, Gyors kioldású készlet, Útmutató.

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci útÚJ! Gyors átvétel Átvehető: kedd (07.14)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: kedd (07.14)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: kedd (07.14)
Karinthy út Megnövekedett forgalom Átvehető: kedd (07.14)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (07.14)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (07.13)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata INGYENES!
Pick Pack Pont átvétel
Házhozszállítás INGYENES!
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0