Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Devolo Devolo Home Control Kezdő készlet, riasztás

Specifikáció
A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2021. július 24.

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:

Hasonló termékek

Honeywell evohome, Fűtőtest termosztátok, 4 részes készlet

Honeywell evohome, Fűtőtest termosztátok, 4 részes készlet

Listaár: 118 390 Ft

Online ár:

115 990 Ft
Adatlap
Kezdő WiFi-s fűtésvezérlő készlet, Honeywell evohome Wi-Fi

Kezdő WiFi-s fűtésvezérlő készlet, Honeywell evohome Wi-Fi

Listaár: 128 590 Ft

Online ár:

125 990 Ft
Adatlap

Devolo Devolo Home Control Kezdő készlet, riasztás

Kezdőlap Kezelőcsomag 2.0 + Alarm Siren

Egyszerű beállítás és működés
Vezérlés otthoni vezérlő alkalmazással
Bővíthető otthoni vezérlő eszközökkel
Kompatibilis a Conrad Connect-tel

A Kezdőlap Kezelőcsomaggal a csatlakoztatott otthon jön hozzád. Három központi építőelem alkotja az ideális alapot az élő terek intelligens kialakításához. Egyszerűen kicsomagolja, csatlakoztassa és élvezze az új kényelmet - az intelligens élet nem lehet egyszerűbb!

Az Ön belépője az Intelligens Otthonba.
A Starter csomag három olyan építőelemet biztosít, amelyek megkönnyítik a hálózatba épített otthon építését. Az intuitív alkalmazáskezelés és -kezelés miatt nagyon egyszerű. Az intelligens otthonát bármikor bővítheti, és még több kényelmet nyújthat a nappaliban. A Home Control blokkokat a Home Control Center segítségével vezéreljük rádióval. A programozás után a központ automatikusan végrehajtja a parancsokat. Most leülhet, és élvezheti az intelligens otthonának teljes kényelmét.

Három kulcskomponens az indítócsomagban
A Kezdőlap Kezelőcsomagban három olyan eszközt kap, amely közvetlenül a hálózatba kapcsolt otthonába indul. A Home Control Center vezérli az összes eszközt szívként, és bármikor kombinálható más modulokkal. Az ajtó- és ablakkapcsolóval mindig elérhetők a hozzáférések. A névjegy minden egyes megnyitást regisztrál, és automatikusan végrehajtja a kívánt parancsot. Például, amikor belép a házba, az érintkező bekapcsolja a fényt, vagy a Home Control hűtőtermosztáttal együtt csökkenti a nyitott ablak fűtését. A kapcsoló- és mérőaljzattal még nagyobb kényelmet élvezhet: A rádiós vezérlésű aljzat automatikusan bekapcsolja az elektromos berendezéseket és a világítást, a megfelelő időben főzi a friss kávét, és figyelemmel kíséri a háztartási készülékek energiafogyasztását. Ez lehetővé teszi, hogy egy korai fázisban azonosítsuk az energiagondolókat.

Egyszerű beállítás - szükség szerint bővíthető
Az indítócsomag összes eszköze telepítve van és néhány egyszerű lépésben felhasználásra kész. A telepítés intuitív módon történhet a webböngészőben vagy az ingyenes otthoni vezérlő alkalmazásban. Miután bejelentkezett a központba, minden eszköz teljesen automatikusan működik. A székhelyén bármikor regisztrálhat további otthoni vezérlőeszközöket, és így még nagyobb kényelmet biztosít otthonának.

A devolo riasztó sziréna félreérthetetlen hangot ad az otthonosnak. 110 decibellel hangosan figyelmeztet minden olyan veszélyre, amely veszélyezteti a szeretteit vagy a holmiját. Akár az éjszaka közepén kiváltó ajtó / ablak érintkezés, a mozgásérzékelő a garázsban, a füstérzékelő a kertben, vagy a mosókonyha vízjelzője: A riasztó szirénával azonnal és szomszédjaival azonnal tudni fog, és gyorsan reagálhat. Az akut riasztási forgatókönyv gyors azonosításához négy egyedi figyelmeztető hang és három további (csendesebb) hangjelzés áll rendelkezésre. Az utóbbi ideális például egy csengő, visszajelzés, amikor riasztási módot kapcsol be, vagy sok más forgatókönyvet. Ezenkívül egy vörös LED is látható vizuális riasztásként és információs jelként.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: székhelye: · Belső hangszóró (a jövőbeni bővítéshez) · Riasztósziréna: · 110 dB-vel hangosan figyelmeztet · 4 különböző riasztási hang beállítható · 3 további sípolás · Akkumulátor üzemzavar áramkimaradás esetén 24 óráig · Intuitív kezelés az App útján · Kombinálható más otthoni vezérlőelemekkel.

Műszaki adatok: Bázisállomás (Smart Home): Szükséges, a csomagban · Felhő kapcsolat (SmartHome): Alexa, Google Home, Conrad Connect · Frekvencia: 868 MHz · Jel folyásirány (dugó A, dugó B-re): bidirekcionális · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Rádiójel szabvány (Smart Home): Z-Wave · Sorozat: Devolo Home Control · Szerelési mód: Felszerelhető, Köztes dugó · Termék típus: Kezdő készlet, riasztás · További műszaki adatok: székhelye: · Tartomány: 25 m a házban · Méret: (L x W x D): 132 x 72 x 42 mm · Schalt- u. Mérési foglalat: · Méret: (W x H x D): 60 x 60 x 40 mm · Ajtó-/ablak érintkező · Tartomány a házban: 50 m · Akkumulátor: CR123 3V · Méret: (W x H x D): 60 x 60 x 40 mm · Riasztósziréna: · Méret: (W x H x D): 110 x 100 x 19 mm. · Tápellátás: Elemekről üzemeltetett, Hálózatról üzemeltetett, Hálózati adapterről üzemeltetett

Szállítás tartalma: Központ, Ajtó-/ablak érintkező, Schalt- u. mérő aljzat, Elem, Riasztósziréna, USB kábel, Rögzítő szerelési anyag, Dugasztápegység, Használati útmutató.

Figyelem: A Devolo Home Control termékeket a Conrad Connect-be integrálhatjuk a Maker csatornán keresztül, mint színészeket. Az utasításokat lásd a Conrad Connect súgó részében.


A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.03)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.03)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.03)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.03)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.03)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb köv. hétfő (08.02)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0