Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Devolo Devolo Home Control Kapcsoló

Specifikáció
A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2021. május 10.

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:

Devolo Devolo Home Control Kapcsoló

Devolo Home Control kapcsoló

Kapcsolja be az aljzatokat, a lámpákat, a ventilátorokat és így tovább
A jelenlét-szimulációhoz használt lámpák, kávéfőző, rádió és még sok más
Automatizált vezérlés alkalmazás vagy fali kapcsolóval

A Home Control flush-szerelt kapcsolóval a fali kapcsolók és aljzatok most is okosak. A kapcsoló integrálja az elektromos készülékeket a házvezérlő rendszerbe, és teljesen láthatatlan. Ettől kezdve a mennyezeti lámpákat és a csatlakoztatott eszközöket, mint az összes többi Home Control összetevőt, az alkalmazás vagy az időzítő segítségével kezelheti. A teljes áramkör része lesz az intelligens otthonainak.

Intelligens kapcsoló aljzatokhoz és elektromos készülékekhez
A devolo vezeték nélküli kapcsoló láthatatlan vezérlőként szolgál az aljzatok és a fali kapcsolók számára. A Z-Wave vezeték nélküli technológiával a kapcsoló közvetlenül az otthoni vezérlőközponthoz csatlakozik. Ily módon a mennyezeti lámpák, a kávéfőző, a rádió és sok más funkció integrálható az otthoni vezérlésbe.

Számos opció áll rendelkezésre a művelethez: Programozza az elektromos készülékeket a kívánt időre időszabályozással, állítsa be a vezeték nélküli fali kapcsolót a kedvenc helyére, vagy használja az okostelefon távirányítóként. A rádiós kapcsoló más otthoni vezérlőeszközökkel is kombinálható, hogy egy gombnyomással aktiválja a teljes forgatókönyveket.

Vezérlés időzítővel és alkalmazással
Az otthoni vezérlő kapcsoló még biztonságosabbá, kényelmesebbé és energiahatékonyabbá teszi az otthonát. Függetlenül attól, hogy reggelente aktiválni szeretné a személyes ébresztési forgatókönyvet, vagy nyaralás közben hozzon létre jelenlét-forgatókönyvet: Minden csatlakoztatott eszköz pontosan az Ön kívánságainak megfelelően működik a láthatatlan kapcsolón keresztül.

Időzítő segítségével programozhatja a világítást és az elektromos berendezéseket a hét bármely napjára és napjára. Ugyanakkor a kapcsoló megméri az energiafogyasztást, és ezzel megakadályozza a készülékek nem kívánt készenléti fogyasztását. Az ingyenes devoloalkalmazáson keresztül hozzáférhet a vezeték nélküli kapcsolóhoz is, és könnyedén kezelheti a csatlakoztatott eszközöket útközben.

Láthatatlan telepítés a fali dobozban
A Home Control kapcsoló közvetlenül a fali aljzatba van szerelve és kívülről teljesen láthatatlan. A működés ugyanaz, mint a többi Home Control eszköz esetében, közvetlenül a Home Control Centeren keresztül. Az összes beállítás bármikor beállítható az alkalmazással, így a nyaralás vagy útközben mindig ellenőrizheti az eszközöket.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A korábban normál fali kapcsolókon keresztül működtetett lámpák kézi vagy idővezérelt bekapcsolása és kikapcsolása · A forgatókönyvek egyszerű konfigurálása az Ön kívánságai szerint (jelenlét-szimuláció, ébredés, jó éjszaka stb.) · Több süllyesztett kapcsoló csoportosítható, majd szinkronban kapcsolható be vagy ki · Végül vessen véget a készülékek szükségtelen és magas készenléti fogyasztásának · Mérje meg a tápfeszültséget a háttérben, és rögzíti azt · Egyszeri vagy kétszeres nyomógombos rádiós kapcsolóval könnyen létrehozhat további fénykapcsolókat · Láthatatlan telepítés süllyesztett dobozokban (60 mm O, 45/65 mm beépítési mélység). Az UP kapcsoló működéséhez N és L szükséges · Mindig kombinálható más devolo Home Control modulokkal · Biztonságos a jövője a szabványosított Z-Wave® rádiótechnikával.

Műszaki adatok: Adatátvitel (Smart Home): vezeték nélküli · Alkalmazási terület: Beltér · Bázisállomás (Smart Home): Szükséges · Felhő kapcsolat (SmartHome): Alexa (külön bázisállomás szükséges), Google Home (külön bázisállomás szükséges), Conrad Connect (külön bázisállomás szükséges) · Frekvencia: 868 MHz · Jel folyásirány (dugó A, dugó B-re): bidirekcionális · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Méret, magasság: 36.8 mm · Méret, mélység: 15.4 mm · Méret, szélesség: 41.8 mm · Rádiójel szabvány (Smart Home): Z-Wave · Sorozat: Devolo Home Control · Szerelési mód: Süllyeszett · Termék típus: Kapcsoló · További műszaki adatok: Tartomány a házban: legfeljebb 20 m · Átviteli teljesítmény:<1 mW · Kimeneti teljesítmény: 2 x 4 A vagy 2 x 920 W. · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett · Üzemi feszültség: 230 V

Szállítás tartalma: Kapcsolja be · Használati útmutató.

Figyelem: Otthoni vezérlőpult működtetéséhez szükség van.


A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: köv. szerda (05.19)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: köv. szerda (05.19)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: köv. szerda (05.19)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: köv. szerda (05.19)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: csütörtök (05.20)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (05.20)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0