Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Devolo Devolo Home Control Dimm faktor

Specifikáció

Listaár: 29 860 Ft

Online ár: 28 990 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 26 960 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...
-
+

Devolo Devolo Home Control Dimm faktor

Devolo Home Control Dimmer UP

Mindenféle kapcsoló és fényes lámpa
A kívánt világítási hangulat mindenkor
Automatizált vezérlés alkalmazás vagy fali kapcsolóval

A devolo-tól származó Home Control Dimmerrel a személyes jó érzésű világítás csak egy pillanatra van. A láthatatlan vezeték nélküli kapcsoló biztosítja a tökéletes fényt, bárhol is tartózkodik. Minden fényeros lámpa a fényerovel pár másodperc alatt beállítható a kívánt fényerore.

A tökéletes világítás egy gombnyomással
A Home Control Dimmer egy külső láthatatlan kapcsoló, amely teljesen integrálja lámpáit az otthoni automatizálási rendszerbe. Egy gombnyomással a dimmer a nap bármely szakaszában aktiválja a tökéletes fényt: a reggeli ébresztő fényét, a nap folyamán megfelelő munkafényt és az esti kikapcsolódást.

A Z-Wave vezeték nélküli technológiával a dimmer csatlakozik az otthoni vezérlőközpontjához, és közvetlenül is működtethető. Még a hétköznapi lámpák is intelligensek lesznek a dimmerrel egyáltalán nem. Minden egyes megvilágítható lámpát a rádiós kapcsolóval lehet vezérelni és egy gombnyomással beállítani az előre programozott fényerőre.

Működés kapcsoló, alkalmazás és idővezérlés segítségével
A Home Control Dimmerrel a jövőben csak a többi otthoni vezérlő eszközzel működtetheti lámpáit. Ön dönti el, hogy szeretné-e aktiválni a jól érzett világítást a távirányító, a fali kapcsoló, az okostelefon vagy az idővezérlés segítségével. A kapcsoló szükség szerint kombinálható más otthoni vezérlőelemekkel, például a devolo füstérzékelővel. Tűz esetén a fény automatikusan bekapcsol.

Időszabályozással aktiválhatja a bonyolult forgatókönyveket, és például létrehozhat egy jelenlét-szimulációt a nyaraláshoz. A világítást most este szokták bekapcsolni, és reggel kikapcsolták, így a ház idegenek számára lakott.

Láthatatlan telepítés a fali dobozban
A devolo dimmer alkalmas fal- és csatlakozódobozokba való beépítésre. A telepítés után a kapcsoló már nem látható kívülről, és a Home Control Centeren keresztül vezeték nélkül vezérelhető. Az összes beállítást a szabad én devolo alkalmazás segítségével vezérelheti. Ez lehetővé teszi, hogy bármikor, még akkor is, ha mozgásban van, újraprogramozza a jó fényviszonyokat.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Az otthoni lámpák átkapcsolása és méretezése az Ön igényei szerint (max. 140 W 230 V-on) · A kívánt világítási hangulathoz bármikor - manuálisan a kapcsolóval, programozott idővezérléssel vagy intuitív alkalmazással · A forgatókönyvek egyszerű programozása az Ön kívánságai szerint (jelenlét-szimuláció, ébredés, jó éjszaka, televízió, riasztás stb.) · Láthatatlan beépítés süllyesztett dobozokba (60 mm O, 45/65 mm beépítési mélység) vagy álmennyezetekbe. A süllyesztett dimmer működéséhez N és L szükséges · Csekély szerelési- és telepítési költségek · Mindig kombinálható más devolo Home Control modulokkal · Biztonságos a jövője a szabványosított Z-Wave® rádiótechnikával.

Műszaki adatok: Adatátvitel (Smart Home): vezeték nélküli · Alkalmazási terület: Beltér · Bázisállomás (Smart Home): Szükséges · Felhő kapcsolat (SmartHome): Alexa (külön bázisállomás szükséges), Google Home (külön bázisállomás szükséges), Conrad Connect (külön bázisállomás szükséges) · Frekvencia: 868 MHz · Jel folyásirány (dugó A, dugó B-re): bidirekcionális · Kapcsolási teljesítmény (max.): 140 W · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Méret, magasság: 36.8 mm · Méret, mélység: 15.4 mm · Méret, szélesség: 41.8 mm · Rádiójel szabvány (Smart Home): Z-Wave · Sorozat: Devolo Home Control · Szerelési mód: Süllyeszett · Termék típus: Dimm faktor · További műszaki adatok: Tartomány a házban: legfeljebb 20 m · Átviteli teljesítmény:<1 mW · Kimeneti teljesítmény: 0,6 A vagy 140 W · Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett · Üzemi feszültség: 230 V

Szállítás tartalma: Dimmer UP · Használati útmutató.

Figyelem: Otthoni vezérlőpult működtetéséhez szükség van.


A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: köv. péntek (05.14)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: köv. péntek (05.14)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: köv. péntek (05.14)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: köv. péntek (05.14)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (05.18)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (05.17)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0