Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

VOLTCRAFT NiCd, NiMH, NiZn Mikro (AAA), Ceruza (AA), Baby (C), Góliát (D), 9 V-os Hengeres akku töltő Akkukkal

Specifikáció

Listaár: 75 470 Ft

Online ár: 73 990 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 68 805 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kalkuláció ...
Kérem várjon ...
-
+

VOLTCRAFT NiCd, NiMH, NiZn Mikro (AAA), Ceruza (AA), Baby (C), Góliát (D), 9 V-os Hengeres akku töltő Akkukkal

Charge Manager 2024 ceruza- és mikroakkukkal

NiZn akkukkal: 4 db ceruza- és 4 db mikroakku

Charge Manager 2024
A Charge Manager 2024 a töltőberendezés és a diagnosztizáló állomás előnyös kombinációja.

Nyolc mikro, ceruza, bébi vagy góliát akku és két 9 V-os akku tölthető rajta egyenként vagy keverve. Hat akkuápolási program áll rendelkezésre, töltés, kisütés,ellenőrzött töltés, ciklus, aktiválás és maximálás, amelyek lehetővé teszik, hogy az akkuk élettartama hosszú és hatékonyságuk magas legyen. Az automatikus frissítő és formázó funkciókkal fáradt akkukat újra életre lehet kelteni és vissza lehet nyerni maximális kapacitásukat. A valós kapacitás méréssel már nem probléma a „gyenge” akkuk felismerése vagy kiselejtezése.

A NiMH/NiCd akkuk számára a Charge Manager 2024 hat választható, a gyakorlatban bevált töltő- és kisütő áramot kínál. Automatikus üzemmódban a töltőáram változik az akku teljesítőképességével. A NiZn akkuknál a töltési művelet automatikus és négy kisütő áramerősség közül lehet választani.

Az újonnan bevezetett impulzus eljárás párhuzamos töltést és kisütést biztosít különböző erősségű áramokkal. A töltési és kisütési folyamatot mikrokomputer vezérli, függetlenül az akku töltöttségi állapotától. Az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően a beállításokat pillanatok alatt el lehet végezni és a nagy, grafikus, kéken megvilágított LC kijelzőn minden érték áttekinthetően leolvasható.

De az is elegendő, ha az akkukat berakják, és az utántöltő program néhány másodperc múlva indul, további beadás nélkül. Hogy erőforrást lehessen megtakarítani és a költségeket csökkenteni, a töltőkészülék az összes program lefutása után automatikusan átvált az áramtakarékos üzemmódba. Emellett az akkuk töltöttségi állapotát változatlanul felügyeli, és szükség esetén a fenntartó töltést automatikusan elindítja.

A Charge Manager 2024-et az úton lévő autós adapteren keresztül is üzemeltetheti. Valamennyi beállítás a Memory Backup-nak köszönhetően kb egy hétig áramellátás nélkül is fennmarad. Az USB csatlakozón keresztül az általunk letöltésre rendelkezésre bocsátott ingyenes szoftverrel a töltési- és kisütési görbék és további adatok a számítógépen kiértékelhetők, archiválhatók vagy kinyomtathatók.

Ceruza- és mikroakkuk, NiZn
A Conrad Energy NiZn újratölthető elemei (nikkel-cink) megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, és magasabb feszültség- és energiasűrűségük van, mint a normál NiMH újratölthető elemek. Még mindig sok olyan eszköz van, mint a zseblámpák, a modell távirányítói, a mérőeszközök, amelyek csak egy hasonló elsődleges akkumulátor nagyobb feszültségével működnek. A magasabb feszültség lehetővé teszi a hosszabb élettartamot számos alkalmazásban.

Az innovatív NiZn technológia előnyei:
• Nagyobb feszültség 1,6 V
Nagyobb tartósság a nagyobb energiasűrűség miatt
• Nagy teljesítmény
• Magas ciklusú ellenállás
Még alacsony hőmérsékleten is nagy áramsűrűség
Környezetkímélő anyagok: horgany a mérgező kadmium helyett

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok:
9 V-os töltőrekeszek: 2 · Akkukkal szállítjuk: Akkukkal · Akkuméret: Mikro (AAA),Ceruza (AA),Baby (C),Góliát (D),9 V-os · Baby töltőrekeszek: 8 · Ceruza töltőrekeszek: 8 · Góliát töltőrekeszek: 8 · Hozzávaló akku: NiCd,NiMH,NiZn · Max. töltőáram rekeszenként: 3000 mA · Mikro töltőrekeszek: 8 · Méret, magasság: 57 mm · Méret, mélység: 237 mm · Méret, szélesség: 305 mm · Súly: 1080 g · Tipikus töltési idő 150 mAh-s 9V-os akkuhoz: 260 perc · Tipikus töltési idő 2000 mAhs ceruzaakkuhoz: 45 perc · Típus: Hengeres akku töltő · Töltési csatornák/rekeszek: 10 · Töltőkészülék jellemzők: Hibás akku felismerés,Akku diagnózis,Akkufelismerés,Frissítés/regenerálás,Automatikus akkuteszt,Önálló rekeszfelügyelet,Kisütés funkció,Fenntartó töltés,Grafikus kijelző,Gépjármű üzemmód (12 V),Töltőáram beállítható,Mínusz-delta-T kikapcsolás,Mínusz-delta-U kikapcsolás,Számítógép csatlakozó,Gyorstöltés funkció,Időzített kikapcsolás · Töltőáram 9V-os: 38 mA · Üzemi feszültség: 100 - 240 V,12 V/DC

Szállítás tartalma:
4 db ceruzaakku,4 db mikroakku


A termék gyártója: VOLTCRAFT
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: péntek (08.06)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: péntek (08.06)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: péntek (08.06)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: péntek (08.06)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.10)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (08.09)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0