Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Univerzális akkumulátor töltő, automata akkutöltő állomás NiCd, NiMH, NiZn akkukhoz Voltcraft Charge Manager 2016

Specifikáció

Listaár: 40 160 Ft

Online ár: 38 990 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 36 260 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...
-
+

Univerzális akkumulátor töltő, automata akkutöltő állomás NiCd, NiMH, NiZn akkukhoz Voltcraft Charge Manager 2016

Akkutöltő, Charge Manager 2016

Sensitive Peak, Delta-T eljárás valamint Minus-Delta-U lekapcsolás
5 különböző akku ápolási program
Egyidejűleg 2 A töltőáram rekeszenként
Tölti a nikkel-cink akkukat is ( NiZn)

A Charge Manager 2016 a töltőberendezés egy töltőberendezés és a diagnosztizáló állomás előnyös kombinációja. Négy mikro, ceruza, bébi vagy mono akku és két 9 V-os akku tölthető rajta egyenként vagy kombinációban. Ehhez öt akku ápoló program áll rendelkezésre, töltés, kisütés, teszt, ciklus és aktiválás, amelyek lehetővé teszik, hogy az akkuk élettartama hosszú és hatékonyságuk magas legyen. Az automatikus felfrissítő és formázó funkciókkal fáradt akkukat újra életre lehet kelteni és vissza lehet nyerni maximális kapacitásukat. A valós kapacitás mérésével már nem probléma a „gyenge” akkuk felismerése vagy kiselejtezése. A NiMH/NiCd akkuk számára a Charge Manager 2016 négy választható, gyakorlatias töltő- és kisütő áramot kínál. A automatikus üzemmódban a töltőáram változik az akku teljesítőképességével. A NiZn akkuknál a töltési művelet automatikus és három kisütő áram erősség közül lehet választani. Az újonnan bevezetett impulzus eljárás párhuzamos töltést és kisütést biztosít különböző áramerősségekkel. A töltési és kisütési folyamatot mikrokomputer vezérli, függetlenül az akku töltöttségi állapotától. Az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően a beállításokat pillanatok alatt el lehet végezni és a négysoros, kéken megvilágított LC kijelzőn minden érték áttekinthetően leolvasható. Hogy erőforrást lehessen megtakarítani és a költségeket csökkenteni, a töltőkészülék az összes program lefutása után automatikusan átvált az áramtakarékos üzemmódba. Emellett az akkuk töltöttségi állapotát változatlanul felügyeli, és szükség esetén a fenntartó töltést automatikusan elindítja. A Charge Manager 2016-ot útközben a gépkocsi adapteren keresztül is (nem szállítjuk vele) lehet működtetni. Valamennyi beállítás a Memory Backup-nak köszönhetően kb egy hétig áramellátás nélkül is fennmarad. Az USB csatlakozón keresztül az általunk letöltésre rendelkezésre bocsátott ingyenes szoftverrel a töltési- és kisütési görbék és további adatok a számítógépen kiértékelhetők, archiválhatók vagy kinyomtathatók.

Jellemzők:
Öt akku ápoló program (töltés, kisütés, teszt, ciklus és aktiválás) · Lekapcsolási kritériumok: szenzitív csúcs, Delta-T eljárás ill. Mínusz-Delta-U lekapcsolás · Automatikus fenntartó töltés · Egyedi töltőrekesz felügyelet · Hibás akkuk felismerése · Mechanikus polaritás csere elleni védelem · Frissítő/kisütő funkció "elfáradt" akkuk számára · Automatikus akkufelismerés · Memory Backup (egy hétig) · Automatikus töltőáram beállítás · Egyszerű 3 gombos kezelés · Nagy kéken megvilágított 4 soros LC kijelző · USB port az adatok kiolvasására · Átlátszó, levehető lefedés.

Műszaki adatok:
9 V-os töltőrekeszek: 2 · Akkuméret: Mikro (AAA),Ceruza (AA),Baby (C),Góliát (D),9 V-os · Baby töltőrekeszek: 4 · Ceruza töltőrekeszek: 4 · Góliát töltőrekeszek: 4 · Hozzávaló akku: NiCd,NiMH,NiZn · Max. töltőáram rekeszenként: 2000 mA · Mikro töltőrekeszek: 4 · Méret, magasság: 56 mm · Méret, mélység: 206 mm · Méret, szélesség: 176 mm · Tipikus töltési idő 150 mAh-s 9V-os akkuhoz: 290 perc · Tipikus töltési idő 2000 mAhs ceruzaakkuhoz: 65 perc · További műszaki adatok: Töltő áramok: 500, 1000, 1500 vagy 2000 mA állítható be, NiZn és 9 V-osnál automatikus a beállítás · Kisütő áramok: NiMH/NiCd 150, 300, 450, 600 mA NiZn 200, 400, 600 mA beállítható, 9 V -os 20 mA automatikus · Típus: Hengeres akku töltő · Töltési csatornák/rekeszek: 6 · Töltőkészülék jellemzők: Hibás akku felismerés,Akkufelismerés,Frissítés/regenerálás,Automatikus akkuteszt,Önálló rekeszfelügyelet,Kisütés funkció,Fenntartó töltés,Grafikus kijelző,Gépjármű üzemmód (12 V),Töltőáram beállítható,Mínusz-delta-T kikapcsolás,Mínusz-delta-U kikapcsolás,Számítógép csatlakozó,Időzített kikapcsolás · Töltőáram 9V-os: 32 mA · Üzemi feszültség: 100 - 240 V,12 V/DC

Szállítás tartalma:
Akkutöltő állomás · Hálózati adapter · Átlátszó fedél · Használati útmutató.


A termék gyártója: VOLTCRAFT
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: köv. csütörtök (08.05)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: köv. csütörtök (08.05)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: köv. csütörtök (08.05)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: köv. csütörtök (08.05)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.10)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb péntek (08.06)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0