Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Logitech G PRO X zajszűrős Gaming headset vezetékes fekete (981-000818)

Jótállás: 2 év

Rendelhető


37 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 35 330 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Minimum frekvenciaátvitel 20 Hz
Maximum frekvenciaátvitel 20000 Hz
Impedancia 35 Ohm
Érzékenység 91.7 dB
Fülhallgató átmérője 50 mm
Mikrofon minimum frekvencia 100 Hz
Mikrofon maximum frekvencia 10000 Hz
Felhasználási terület Gamer
Kábel hossza 2 m
Tömeg 320 g

Logitech G PRO X zajszűrős Gaming headset vezetékes fekete (981-000818)

Tulajdonságok:



A BLUE VO!CE mikrofonos technológia segítségével valós idejű hangszűrők közül választhat a zaj csökkentése, tömörítés és de-essing (sziszegő hangok kiszűrése) hozzáadása céljából, és biztosíthatja, hogy a hangja teltebb, tisztább és professzionálisabb legyen. Egységes, stúdió minőségű, játékon belüli hangkommunikációban lehet része a BLUE VO!CE segítségével a G HUB játékhoz tervezett szoftveren keresztül.4

Prémium minőségű műbőr vagy lélegző velúr bevonattal ellátott memóriahab nyújt tartós kényelmet. Így hosszabban és keményebben játszhat, és a győzelemre koncentrálhat.

Az alumíniumból és acélból készült erős és könnyű szerkezettel a PRO X tartós, kényelmes használatra és prémium szintű megjelenésre szolgál.

A DTS HEADPHONE:X 2.0 a DTS objektumalapú hangképző eszközének legújabb verziója. A 2.0-s verzió minden eddiginél magasabb szintre emeli a 7.1 csatornás térhangzást a továbbfejlesztett basszussal, hangtisztasággal és környezeti neszekkel. És ami a legfontosabb, hogy a távolságérzékelés új szintjének köszönhetően különbséget tud tenni a közeli és távoli hang között, így minden korábbinál jobban be tudja határolni az ellenség helyét.

A PRO-G egyedi hibrid hálós kialakítása hihetetlenül tiszta és pontos hangot képez. Lélegzetelállító tisztasággal hallja a lépéseket és környezeti neszeket, és a győzelemhez szükséges versenyelőnyhöz jut. Mostantól az 50 mm-es hangsugárzókkal a PRO-G még nagyobb pontosságot ér el szélesebb frekvenciatartományban, nagyobb hűségű mély basszussal.

Az e-sportbeli játékosok által hangolt hangszínszabályzó-profilok most már elérhetők a G HUB játékhoz készült szoftveren keresztül. Használhatja a profiljaikat a jelen állapotukban is, illetve pontosan beállíthatja a fülének megfelelően. Mentse őket a külső USB-hangkártyára, majd alkalmazza egyéb számítógépekre.

Külső USB-s hangkártya (DAC) biztosít kristálytiszta digitális jelfeldolgozást a versenyszintű hang és hangkommunikáció érdekében. Programozhatja a Logitech G HUB játékhoz tervezett szoftverrel, és a hangbeállításokkal indulhat a versenyen. 6

Számítógépes kábel beépített hangerőszabályzóval és mobilkábel beépített mikrofonnal – így a PRO X mikrofonos fejhallgatót használhatja a leválasztott karos mikrofonnal. A mellékelt hordtasak védi a mikrofonos fejhallgatót és a tartozékokat utazás közben.

A PRO X a legfelső szintű e-sportbeli profikkal szoros együttműködésben kifejlesztett felszerelések teljes sorához csatlakozik. A legkorszerűbb technológiánknak és a célra koncentráló tervezésnek köszönhetően semmi sem állhat a győzelem útjában.

A Logitech G globális vezető szerepet tölt be az e-sportok területén, és a profi játékosok ezt választják szerte a világon. A Logitech G egyedi együttműködés keretében közvetlenül a világ elit profi játékos versenyzőivel dolgozik, hogy megismerje a versenyjátékok igényeit. A csapatunk ezután az igényeiket kivetítve hozhatja létre a legjobb profi szintű felszerelést.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (04.22)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: 10 órától
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: 10 órától
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.22)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

4.5 (26 értékelés)

5csillag
21
4csillag
2
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
3
Ragány András
Igazolt vásárlás
2023-07-31 14:03:50

Tökéletes hangzás, jack és USB csatlakozás, zajszűrés, tökéletes.

Ügyfélszolgálat
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük visszajelzését a megvásárolt termékről!
Üdvözlettel:
AQUA Webáruház
Péter Dávid
Igazolt vásárlás
2023-07-06 00:12:45

Már lassan 2-3 hónapja van nálam a termék és elképesztő, milyen hangzása van. A mikrofon is tökéletes és teljesen testre lehet szabni a teljes fejhallgatót! Remélem hosszú időre is kitart ez a termék!

Ügyfélszolgálat
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük visszajelzését a megvásárolt termékről!
Üdvözlettel:
AQUA Webáruház
Pollák Tamás
Igazolt vásárlás
2023-06-16 05:31:06

A termék nagyon jó, viszont könnyen tönkre is tud menni. Teljesítményére egy rossz szavam se lehet. Amivel nekem a legnagyobb problémám volt az a mikrofon. A külső zajt nem zárja ki rendesen, viszont nagyon tudom ajánlani

Ügyfélszolgálat
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük visszajelzését a megvásárolt termékről!
Üdvözlettel:
AQUA Webáruház
Nagy Tamás
Igazolt vásárlás
2023-05-25 08:41:48

Eddig minden rendben. Nagyon sok kiegészítő jár hozzá, az usb-s hangkártya remek kis extra. Tiszta hangzás, kényelmes viselni huzamosabb ideig is. Csak ajánlani tudom!

Ügyfélszolgálat
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük visszajelzését a megvásárolt termékről!
Üdvözlettel:
AQUA Webáruház
Káposzta Máté
Igazolt vásárlás
2023-03-22 19:33:08

Minden nagyon jo kiveve hogy mindenhol ahol neztem szovet kabellal volt mutatva, de en csak sima kabellal kaptam. Ez kicsit elszomoritott gondolkodok az elalason,

Németh Viktor
Igazolt vásárlás
2021-03-25 11:28:47

Doboz hangja van, nem éri meg ennyi pénzért.

Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 35 330 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You