Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Liebherr CBN 4835 alulfagyasztós hűtőszekrény fehér

Jótállás: 3 év

Rendelhető


495 380 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 460 705 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kivitel alulfagyasztós
Hűtő űrtartalom 247 liter
Fagyasztó űrtartalom 104 liter
Energiaosztály D
Zajszint 33 dB
Éves energiafogyasztás 246 kWh/év
Külső bevonat, szín Fehér
Szélesség 600 mm
Mélység 665 mm
Magasság 2010 mm
Tömeg 82 kg

Liebherr CBN 4835 alulfagyasztós hűtőszekrény fehér

Tulajdonságok:

BluPerformance
Még nagyobb kapacitás, még gazdaságosabb, még takarékosabb élelmiszer-tárolás csendes működés, egyszerű kezelhetőség és kivételes tervezés mellett: a Liebherr BluPerformance készülékei új irányt jelölnek ki, és új mércét állítanak a hűtéstechnikában és a fagyasztásban.

BioFresh
A BioFresh rekeszbe helyezett élelmiszer jóval hosszabban megőrzi vitamintartalmát, zamatát és étvágygerjesztő megjelenését, mint egy hagyományos hűtőszekrényben. A fejlett technológiának köszönhetően a készülék épp csak fagypont felett tartja a hőmérsékletet.

NoFrost
A Liebherr NoFrost rendszere ventilátor segítségével biztosítja a gyors, jegesedésmentes mélyhűtést, elősegítve az élelmiszerek biztonságos, hosszú távú tárolását. A NoFrost technológia megnöveli a tároló kapacitást, és folyamatosan jégmentesen tartja a mélyhűtőt.

DuoCooling
A kombinált készülékek hűtő és fagyasztó rekeszeinek pontos, egymástól független szabályozását teszi lehetővé a DuoCooling rendszer két, egymástól függetlenül szabályozható hűtőköre. Mivel nincs légcsere a hűtőszekrény és a fagyasztó között, a szagok sem terjedhetnek át, és a tárolt élelmiszer sem fog kiszáradni.

2.4 colos érintőképernyő
A nagyfelbontású, kontrasztos, 2,4 colos érintőképernyő az ajtó mögött kapott helyet, segítségével pontosan szabályozható a hőmérséklet.

Teleszkópos sínen mozgatható BioFresh rekeszek
A BioFresh rekesz finom járású teleszkópos síneken húzható ki, és már 90 fokos ajtónyitási szögnél kényelmesen eltávolítható.

GlassLine
A jellegzetes GlassLine belső tér kiváló összeszerelési és kidolgozásról minőségről tanúskodik. A polcok biztonsági üvegből készültek. A rekeszelt, alácsúszó üvegpolc sokoldalúan kihasználható, igény szerint különböző magasságokba helyezhető.

SuperCool
A SuperCool hidegtartalékot halmoz fel, így a frissen behelyezett élelmiszer gyorsan lehűthető. A készülék az eltelt idő vagy az ételmennyiség függvényében, programozottan áll vissza a +2 °C-os hűtési hőmérsékletről normál hőmérsékletre, amivel energia takarítható meg

Ajtótömítés
A cserélhető ajtótömítés optimális higiéniát, és ezáltal biztonságos élelmiszer-tárolást szavatol. A tömítés igazodik a készülékajtó vagy a készülékház színéhez, rendkívül egyszerűen helyére illeszthető, tisztítható és cserélhető.

PowerCooling
A nagyteljesítményű PowerCooling hűtőrendszer gondoskodik arról, hogy a frissen behelyezett élelmiszer gyorsan lehűljön, és hogy eközben a készülék belső terében egyenletes hőmérséklet uralkodjon. A ventilátorba beépített FreshAir aktívszenes szűrő megtisztítja a beáramló levegőt, és felfogja a kellemetlen szagokat.


A termék gyártója: Liebherr

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (04.26)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (04.26)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (04.26)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.29)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás 7 990 Ft 9 990 Ft
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem hitelkártyával 460 705 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You