Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Kezdő WiFi-s fűtésvezérlő készlet, Honeywell evohome Wi-Fi

Jótállás: 2 év

Rendelhető


162 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 151 580 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

Kezdő WiFi-s fűtésvezérlő készlet, Honeywell evohome Wi-Fi

WiFi kezdő készlet

Központi kezelő egység + 2 db fűtőtest szabályozó
Conrad Connect kompatibilitás
Nyitott ablak felismerés
Érintőkijelző

Központi WiFi kezelő készülék színes érintőkijezővel
A központi WiFi kezelő készülék az Evohome fűtésvezérlés szíve. Egyszerűen kezelhető felhasználói felülettel, felhasználóbarát menüvezetéssel és segéddel rendelkezik és egyszerűen konfigurálható. Egy színes, 10,6 cm-es, akkuval működő érintőkijelző könnyíti meg Önnek az egyedi beállítást és a teljes hozzáférést a fűtésszabályozáshoz.

Az Evohome alkalmas fűtőtestekkel valamint padlófűtéssel illetve a két típus keverékével való együttműködésre. A fűtési idők, hőmérséklet beállítások és a zavarbiztonság paraméterei egyszerűen és rugalmasan beállíthatók. Akkor és ott vezérelheti a fűtést, amikor és ahol éppen szeretné: a világon bárhonnét hozzáférhet okostelefonnal és tablettel az ingyenes Evohome Appal, bármikor, akár útközben is. A telepítéshez és üzembe helyezéshez nincs szükség számítógépre. Vezeték nélküli működtetés lehetséges akkukkal egy tápellátással rendelkező asztali tartóval együtt szállítjuk.

Fűtőtest termosztát, THR092HRT
Annyi fűtőtesten és annyi helyiségben szabályozhatja a hőmérsékletet, amennyin szükséges. Egyszerűen felszerelhető a fűtőtestre speciális szerszám nélkül, az összes M30 x 1,5-ös menettel rendelkező fűtőtest szelephez alkalmas a Honeywell, Braukmann, MNG, Heimeier, Wingenroth (Wiroflex) R.B.M, Oventrop A és AV6 típusú készülékekhez. Danfoss adapterrel (R, RAV, RAVL) szállítjuk. Meglévő fűtőtest szabályozó bővítésekor nem kell leállítani a fűtést.

A háttérvilágítással rendelkező LC kijelző mutatja a helyiség nevét és az aktuális szobahőmérsékletet. A beállított hőmérséklet bármikor az egyedi igényekhez igazítható az állító kerék forgatásával. A THR092HRT méri a tényleges szobahőmérsékletet (a szobában más helyen történő hőmérséklet mérés opcionálisan lehetséges a HCW82 vagy T87RF2059 szobatermosztáttal)
A szobahőmérséklet változtatása 0,5°C-os lépésekben lehetséges, a módosítások megmaradnak a következő, előre beállított kapcsolási pont eléréséig. Az automatikus ablak funkció felismeri a hirtelen hőmérséklet esést és lezárja a fűtőszelepet, ha a helyiséget szellőztetik. Programozás a központi kezelő egységgel vagy az okostelefon appal lehetséges.

Műszaki adatok:
ATT.SmartHome.CloudIntegration: null,Conrad Connect · Csatlakozó: M30 x 1.5 · Frekvencia: 868 MHz · Határérték: 0,5 °C · Kapcsolóprogramok száma naponta: 6 · Max. hőmérsékletbeállítás: 35 °C · Min. hőmérsékletbeállítás: 5 °C · Működési mód (mechanikus/elektronikus): Elektronikus · Sorozat: evohome · Szín: Fehér · Tartalom: 1 készlet · Termosztát típus: Kezdő készlet · Tápellátás: Akkuról üzemeltetett,Elemekről üzemeltetett,Hálózatról üzemeltetett · Védelmi típus: IP30

Szállítás tartalma:
1 db központi kezelő egység · 2 db HR6 NiMH ceruzaakku · 1 db asztali tartó · 1 db tápegység/tápellátás · 2 db elektronikus termosztát, THR092HRT · 4 db mikroelem


A termék gyártója: Honeywell Home
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (05.06)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (05.06)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: hétfő (05.06)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (05.06)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 151 580 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You