Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Trunk Hálózat Csatlakozókábel [8x RJ45 alj - 8x RJ45 alj] CAT 6A S/FTP 8x15.00 m Narancs Aranyozatt érintkező, Lángálló, Halogénmentes Renkforce

Specifikáció

Listaár: 41 190 Ft

Online ár: 39 990 Ft

Garancia: 2 év jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 37 190 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...
-
+

Trunk Hálózat Csatlakozókábel [8x RJ45 alj - 8x RJ45 alj] CAT 6A S/FTP 8x15.00 m Narancs Aranyozatt érintkező, Lángálló, Halogénmentes Renkforce

Renkforce CAT6A S/FTP Trunk hálózati kábel

Előre összeszerelt csomagtartó-kábel az Ethernet Switch és az Enterprise Server használatához
Helytakarékos telepítés és adminisztráció a hálózati szekrényben
Nyolc kábel helyett csak egyet fog lefektetni
Vezetékes otthoni vagy irodai hálózatokhoz
Max. 10000 Mbit/s adatátviteli sebességhez alkalmas

A hálózati szekrényben gyakran nincs elég hely. Minél több alkatrészt szeretne beépíteni a szekrénybe, annál több helyre van szükség a megfelelő kábelezéshez. A csomagtartó hálózati kábelekkel csak egy kábelt fektethet be, hogy nyolc hálózati komponenst összekapcsoljon. Az előnyök nyilvánvalóak: Elegendő hely van a hálózati szekrényben, és jelentősen kevesebb rendetlenség.

éndeal für Rechenzentren oder EDV-Abteilungen
Vezesse át a fő hálózati kábeleket a kapcsoló és a javítópanel között, vagy csatlakoztasson átjárókat a WLAN-kezelő rendszerekhez. Az RJ45 csatlakozóknak köszönhetően a kábel rendkívül rugalmas használatban és univerzálisan használható.

Takarítson meg időt a renkforce segítségével
A hálózati kábeleket nyolcszor gyorsabban vezetje, mint korábban. Egy kábel helyett azonnal 8 kábelt fektet le egyetlen lépéssel.

Több hely és áttekintés
A renkforce törzskábelek telepítése nagyobb helyet és áttekintést kínál a hálózati szekrényben.

Gyors, megbízható adatátvitel a hálózatában
A 6A kategóriájú Renkforce hálózati kábel max. 10000 Mbit/s gyors adatátviteli sebességet garantál és így 10-szer gyorsabb mint a 6-os kategória és 100-szor gyorsabb, mint az 5-ös kategória. Ez kimondottan az adatintenzív HD streamingnél vagy szerver alkalmazásoknál gondoskodik a szükséges sebességről. Ezzel ez a hálózati kábel alternatívája a Wireless LAN-nak. Az előnyök kézenfekvőek: Nincs rádiósugárzás terhelés, maximális biztonság, mindenekelőtt nincs sebesség-veszteség - amit az egyik végén betáplálunk, a másik végén ki is jön.

A külső zavarhatások ellen kétszeresen védett (S/FTP)
A Renkforce CAT6A hálózati kábel többszörösen árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.

Égésgátló a halogén mellőzésének köszönhetően (LSZH)
A Renkforce kábelköpenyben a halogén mellőzése tűz esetén jelentősen csökkenti a mérgező gázok és gőzök felszabadulását. Speciálisan a rosszul szellőztetett helyiségekben előírás az LSZH a tűzvédelmi intézkedések betartásához.

Vörösréz „inside“ (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

ROHS és REACH konform
Az összes renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Kétszeres árnyékolás a külső zavarbefolyások ellen
Lángálló
Vörösréz belső vezeték a tökéletes adatátvitelhez

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 8 x · AWG: 26/1 · B típusú csatlakozók száma: 8 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: RJ45 · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): RJ45 alj · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): RJ45 alj · Dugó kivitel: egyenes · Halogénmentes: Igen · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábelhossz: 15.00 m · Specifikáció (pl. CAT5, CAT6): CAT 6A · Szín: Narancs · Termék típus: Hálózati kábel, patchkábel · Vezeték alkalmazás: Hálózat · Vezeték jellemzők: Aranyozatt érintkező, Lángálló, Halogénmentes · Árnyékolás (hálózati kábel): S/FTP


A termék gyártója: Renkforce
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: köv. szerda (08.04)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: köv. szerda (08.04)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: köv. szerda (08.04)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: köv. szerda (08.04)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: csütörtök (08.05)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (08.05)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0