Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

Töltő- és OTG kábel, tükröző/SD kártyaolvasó kábel, Renkforce 3 az 1-ben

Specifikáció

Listaár: 4 940 Ft

Online ár: 4 490 Ft

Garancia: Nincs jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 4 175 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...
-
+

Töltő- és OTG kábel, tükröző/SD kártyaolvasó kábel, Renkforce 3 az 1-ben

Töltő-/OTG tükröző/SD kártyaolvasó kábel, Renkforce 3 az 1-ben

Három különböző funkció egyetlen kábelben
Töltő- és szinkronizáló kábel okostelefonokhoz és tabletekhez
Adatátvitel okostelefon/tablet között egyikről a másikra - számítógép nélkül
Képek közvetlen kiolvasása és importálása egy SD kártyáról

A kombinált USB-A/mikro B dugóval a Renkforce 3 az 1-ben kábel használható töltő- és szinkronizáló kábelként, OTG tükröző kábelként vagy OTG kártyaolvasóként is használható.

1. funkció: Töltő- és szinkronizáló kábel
A Renkforce 3 az 1-ben kábel kiválóan alkalmas a mobil eszközök (pl. okostelefonok) töltésére egy számítógépről vagy notebookról. A töltő funkció mellett lehetőség van adatcserére is, így pl. biztonsági mentés is végezhető.

2. funkció: OTG tükröző kábel
Szeretne egy barátjának az okostelefonjáról egy videót, zenét vagy valami mást küldeni, de nincs kéznél számítógép vagy WLAN az adatátvitelhez? Ez nem probléma az OTG tükrözés funkciónak köszönhetően: Ezzel a kábellel két mikro USB bemenetű okostelefont összeköthet egymással, és adatokat az egyik okostelefonról a másikra közvetlenül átvihet - mindezt számítógép vagy lassú Bluetooth nélkül, - adatvolument spórolva. Hajtsa fel ehhez egyszerűen az USB-A dugót - alatta rejtőzik egy második mikro USB csatlakozó.
Eközben egyik okostelefon „mester“-ként működik és vezérli a két egymással összekötött készülék adataihaoz való hozzáférést.

Olyan esetben, ha valakinek akkut kell "kölcsönöznie", ez sem probléma: amint a két okostelefont vagy tabletet egymással összeköti, a rákapcsolt készülék a másikról feltöltődik. Így mindig elég akkuval rendelkezik, amíg az okostelefonját egy dugaszoló aljzaton fel nem tudja tölteni.

3. funkció: OTG kártyaolvasó
Importáljon képeket a mobil készülékére vagy biztosítsa kényelmesen a felvett fényképeit. Az OTG kártyaolvasóval az Android okostelefon vagy tablet hordozható kártyaolvasóként használható SD kártyák számára. A beépített plug and play telepítéssel nincs szükség kiegészítő szoftverre - a készülék azonnal használatra kész. Lehet akár buszon, vonaton, otthon a kanapén - az SD kártya egyszerűen a megfelelő nyílásba tolható és az SD kártyán található képek máris megnézhetők az okostelefonon/tableten.

Az OTG ezt lehetővé teszi
Valamennyi okos telefon és tablet az Android 4.0-tól vagy Windows®-OS-től rendelkeznek az úgynevezett OTG (On the Go) szabvánnyal. Ez lehetővé teszi a közvetlen csatlakozást és adatcserét az USB készülékek és a mobil vég-készülékek között.

Arany az adu
Az aranyozott dugaszolók védenek a korróziótól és növelik a vezetőképességet. Ez biztosítja az adatai gyors és tartós átvitelét.

Védett külső zavarhatások ellen
A Renkforce 3 az 1-ben kábel egyszeresen árnyékolt. Az árnyékolás védelmet nyújt külső zavarhatások ellen (pl. párhuzamosan fektetett áramvezeték) és zavarmentes adatátvitelt biztosít.

Vörösréz „inside“ (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

ROHS és REACH konform
Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 30/24 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: USB · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): USB 2.0 dugó, A típus,USB 2.0 dugó, mikro B típus,SD kártyanyílás · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): USB 2.0 dugó, mikro B típus · Dugó kivitel: Egyenes · Kábel kivitel: Kerek · Kábelhossz: 1 m · Max. töltőáram: 2.5 W @ 5 V / 0.5 A · Max. átviteli sebesség: 480 Mbit/s · Szín: Fekete · Vezeték alkalmazás: USB 2.0 · Vezeték jellemzők: OTG funkcióval,Aranyozatt érintkező · Videóátvitel lehetséges: Nem · Árnyékolás: fólia árnyékolás

Rendszerfeltételek:
Okostelefon, tablet, Android 4.0 vagy magasabb operációs rendszerrel.,Okostelefon, tablet Windows®-OS-sal

Figyelem:
A Samsung alapvetően támogatja az OTG adatkezelő funkciót, amennyiben az Ön gyártója ezt nem tudja, számos alkalmazás elérhető mint pl. a Nexushoz a "Nexus Media Importer-App“.
Néhány okostelefon gyártónál a kompatibilitás korlátozott, itt lehetséges, hogy az Android beállításokban a "Memória" menüpontban az MTP-ről PTP-re történő átállítás (vagy fordítva) segít.


A termék gyártója: Renkforce
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: köv. csütörtök (08.05)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: köv. csütörtök (08.05)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: köv. csütörtök (08.05)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: köv. csütörtök (08.05)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.10)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb péntek (08.06)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0