Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

LWL száloptikai kábel, 1x LC dugó - 1x SC dugó, 50/125µ Multimode OM3 3 m Renkforce

Specifikáció

Listaár: 3 070 Ft

Online ár: 2 790 Ft

Garancia: Nincs jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 2 595 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...
-
+

LWL száloptikai kábel, 1x LC dugó - 1x SC dugó, 50/125µ Multimode OM3 3 m Renkforce


Renkforcefényhullámvezető kábelDuplex
LC dugó/SC dugó
50/125µ
Multimode OM3
3 m


LC dugó
Duplex-Szín: Türkiz


Fényhullám mint a legmodernebb ipari szabvány - adatátvitel számos előnnyel
Az optikai kábelek a vörösréz kábelekkel szemben a legzordabb körülmények között is működnek. Az optikai kábelek semmilyen elektronikát nem befolyásolnak. Az optikai kábelek alacsony csillapításának köszönhetően nagy távolságok hidalhatók át.

A legnagyobb átviteli hatótávolság és -sebesség
Üvegszálas kábelekkel nem csak a vörösréz kábelek gigabit sebességének többszörösét érheti el, hanem 100 km-es, sőt ennél nagyobb átviteli távolságokat is.

A legmagasabb adatbiztonság
Egy olyan jel, amelyet fényhullám továbbít, nem fogható be táv-hozzáféréssel, hanem csak fizikailag magán az üvegszálas kábelen. Ez a tulajdonság teszi a legvonzóbb átviteli médiummá a hatóságok, bankok, és más, érzékeny adatokkal dolgozó intézmények számára.

A legnagyobb biztonság elektromágneses befolyásokkal szemben.
Az üvegszálas kábelek semmilyen fémet nem tartalmaznak, és ezért kiválóan alkalmasak elektromágneses interferenciákat (EMI) tartalmazó területeken való telepítésre. Ide tartozik az elektromos vezetékek környéke, területek, ahol nagy a villámcsapás veszélye, vagy a vasúti sínek környezete.

LC dugó
A Lampert Connectior (LC) a legszélesebben elterjedt dugó típus a fényhullám vezetők területén. Mindenekelőtt a kompakt kivitele miatt használják, mivel körülbelül a réztechnikában bevetett RJ15 komponensekhez hasonlít. Az LC dugó érvéghüvely átmérője 1,25 mm és mindösszes 0,1 dB beillesztési csillapítással és 55 dB reflexiós csillapítással rendelkezik.

SC dugó
Az SC dugók szabvány dugók üvegszálas kábelezésekhez. Automatikus reteszeléssel és elfordulás biztosítással rendelkeznek. Alkalmazásuk új üvegszálas technikával készült számítógépes hálózatok telepítésénél ajánlott. A dugó mono mode szálakhoz és multi mode szálakhoz alkalmas. Alkalmazásával simplex, duplex és többszörös összeköttetések állíthatók elő.

Megbízható adatátvitel - Multimode OM3
Ahhoz, hogy a fényhullám vezetők használhatók legyenek a Gigabit-Ethernet, 10-Gigabit-Ethernet és 100-Gigabit-Ethernet hálózatokhoz, a fényhullám vezetők minőségét osztályozzák, a vörösréz kábelek Class specifikációjához hasonlóan.

Egy OM3 kábel lézeroptimált 50µ-s szállal rendelkezik, 2000 MHz/km effektív sávszélességgel. Az adatátvitel 10 GBit/s-hez van tervezve.

Duplex kábel
A duplex jelölés két csatorna használatát jelenti. A duplex kábeleket alapvetően hozzáférési hálózatokban használják, és mindkét eret használják adásra és vételre is.

Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Üvegszál · Csatlakozó típus: Üvegszál · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): LC dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): SC dugó · Csillapítás: 0,3 dB · Dugó kivitel: Egyenes · Halogénmentes: Igen · Jumper típus: Duplex · Kábel kivitel: Kerek · Kábelhossz: 3 m · Szál típus: 50/125µ · Szálminőség: Multimode OM3 · Szín: Türkiz · Tartalom: 1 db · Vezeték alkalmazás: LWL · Vezeték jellemzők: Halogénmentes


A termék gyártója: Renkforce
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.10)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.10)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.10)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.10)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: kedd (08.10)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (08.09)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Foxpost csomagpont 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0