Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

06

0 hozzászólás

Vízálló gamer billentyűzetet villantott az EVGA

Az alsó polcra szánt billentyűzet nem a mechanikus mezőnyben indul.

 

Az EVGA elsősorban inkább hardvereiről ismert, de jó ideje már különféle periféria termékeket is terveznek és forgalmaznak. Így nem meglepő, hogy egy vadonatúj gamer billentyűzettel rukkoltak elő a napokban. Ez a Z12 RGB, amit inkább az alsó polcra szántak a tervezők, de ott jó vételnek ígérkezik.

 

Az első, amit a Z12 kapcsán érdemes megjegyezni, hogy a mai trendekkel szembe menve nem egy mechanikus billentyűzetről van szó. Az RGB-világítással rendelkező billentyűk alatt ugyanis a hagyományos membrános megoldás lapul. A tervezők ugyanakkor azt ígérik, 20 millió leütésig nem kell a működésük miatt aggódnunk.
 


A szokásos kiosztáson felül a baloldalra öt programozható makro billentyű került, míg a numerikus billentyűk felett találjuk a szokásos multimédia vezérlőket. Kapunk ötzónás RGB-világítást, ami viszont ennél érdekesebb – és a piacon nem is túl gyakori -, az az IP32 por- és cseppálló kialakítás.

 

Az EVGA ráadásul nem is kér túl sokat a tengerentúlon már kapható termékért. A Z12 ugyanis 50 dollár körüli áron kapható. Arról egyelőre nincs hír, hogy Európába mikor érkezhet meg az újdonság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!