Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

21

0 hozzászólás

Villámgyors kijelzőt kap a OnePlus 8 Pro

Az okostelefon képernyője akár 120Hz-es frissítésre is képes lesz.


Ami néhány éve a monitorok piacán zajlott le, az most kezd begyűrűzni az okostelefonok piacára is. Történetesen a képfrissítési sebesség fokozatos emeléséről van szó, hiszen míg néhány éve a monitorok között is kuriózumnak számított egy-egy 120 vagy 144 Hz-es darab, ma már 200Hz felett járunk, sőt, az Nvidia és az ASUS már 360Hz-es kijelzőn is dolgozik. Okostelefonok terén viszont még csak most kezdenek elterjedni a magasabb frissítésű készülékek.

 

Ilyen lesz az idén érkező OnePlus 8 Pro is, amely a legfrissebb hírek szerint 120Hz-es képfrissítésre is képes lesz. Ezt már korábban is sejteni lehetett, mivel a cég már tett erre utaló megjegyzéseket. Mostanra viszont, ha hivatalossá nem is, de egészen bizonyossá vált, hogy valóban alkalmas lesz ilyen sebességű képfrissítésre is.
 


A hírek szerint három beállítási lehetőség közül lehet majd választani: 60Hz, 90Hz és 120Hz. A 60Hz-es beállítás az akkumulátor üzemidejét hivatott növelni, míg a 90Hz-t nevezik standard állapotnak, ami a legkiegyensúlyozottabb a vizuális élmény és az üzemidő terén. Aki viszont a maximális élményre vágyik, az választhatja a 120Hz-et, ám ez csökkenő üzemidőt eredményez majd.

 

A OnePlus 8 Pro 6,6 hüvelykes, 1440*3120 pixeles AMOLED kijelzővel lesz felszerelve. A készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 855+ SoC lesz, amely mellé Adreno 640 GPU, valamint 8 GB memória és 128 GB belső (nem bővíthető) tárhely párosul. Az előlapi szelfikamerát a képernyőbe vágják bele, ez 16 megapixeles lesz. Hátra pedig egy 48, egy 8 és egy 16 megapixeles kamerából álló trió kap helyet. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a OnePlus 8 Pro mikor és milyen árcédulával kerülhet a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!