Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

24

0 hozzászólás

Villámgyors gamer monitor az LG-től OLED-panellel

Új taggal bővült az UltraGear széria, igen komoly tudás igen komoly árcédulával.

 

Az LG is kínál kifejezetten játékosoknak szánt termékeket, köztük gamer monitorokat is. Ezt a termékpalettáját bővíti most egy újdonsággal, az UltraGear 27GR95QE-B névre keresztelt monitorral, amely igen komoly tudással bír.

 

A monitort OLED-panellel szerelik, amely e piacon még mindig nem számít hétköznapinak. A nevéből már ki lehet találni, hogy egy 27 (egészen pontosan 26,5) hüvelykes monitorról van szó. A panel felbontása 2560*1440 pixel, amelyről azt rebesgetik, hogy az esportolók körében a legnépszerűbb és akár standardé is válhat a 4K-val szemben.
 


Ami igazán vonzóvá teheti a profi esportolók és a hobbijátékosok körében egyaránt, az a 240Hz-es képfrissítés, amelyhez AMD FreeSync Premium és Nvidia G-Sync kompatibilitás is jár, így mindkét gyártó videokártyáival tökéletesen használható. A válaszidő 0,03ms GtG, a kontrasztarány 1 500 000:1. A képernyőt tükröződésmentes bevonattal látták el.

 

A hátoldalon picit visszafogott a csatlakozókínálat, de minden megvan, amire szükség lehet: két darab HDMI és egy darab DisplayPort mellett USB 3.0 és jack is megtalálható. Az LG az újdonságért nem kevés pénzt kér el, ugyanis az ajánlott fogyasztói ára 1000 dollár körül mozog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!