Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

21

0 hozzászólás

Videojátékkal ösztönöz több mozgásra a Playpulse ONE

A szobabicikli érintőképernyőjén különféle videojátékokat hajthatunk meg, ha tekerünk.

 

Manapság már egyáltalán nem ritka, hogy egy komolyabb szobabicikli extra kényelmi és szórakoztató funkciókkal is el van látva. A képernyőn ma már akár sorozatokat nézhetünk vagy részletes statisztikákat követhetünk nyomon a teljesítményünkről. Ám a Playpulse egy picit más megközelítésből próbálja kiszolgálni a mozogni vágyó vásárlókat.

 

Egy olyan szobabicikliről van szó, amelybe egy kisebb játékkonzolt is beépítettek. Nem kell persze PlayStation, Xbox vagy Nintendo Switch minőségre gondolni, mivel a 24 hüvelykes érintőképernyőn csak egyszerűbb, saját fejlesztésű játékok futnak. Ezek viszont mind úgy vannak kitalálva, hogy mozgásra, pedálozásra ösztönözzék a játékosokat.
 


A pedált tekerve tudunk ugyanis tankunkkal, űrhajónkkal vagy épp versenyautónkkal előrefelé haladni, míg a támaszkodókarokba épített egyszerű vezérlőszervekkel (a bal oldalon analóg kar, a jobb oldalon négy billentyű) adhatunk további parancsokat. És persze közben a pulzusmérő sem hiányzik a kezünk alól.

 

A Playpulse saját előfizetős online szolgáltatást is indít, ahonnan további játékokat és edző alkalmazásokat lehet majd letölteni. Mindezért azonban meglehetősen sokat kell áldozni. Egyelőre csak előrendeléseket fogadnak a gyártónál, ezt négy hullámba szervezték. A jelenleg futó második hullám várhatóan decemberi kiszállítást eredményez majd. Aki most rendeli elő a Playpulse ONE-t, annak „csak” 1199 dollárt, vagyis nagyjából 360 ezer forintot kell kifizetnie szemben az eredeti 1999 dolláros, vagyis nagyjából 600 ezer forintos végső árral. Ennyiből azért egy PlayStation 5 és egy komolyabb szobabicikli külön-külön is kijön…

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!