Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

27

0 hozzászólás

Évek után mutatta meg magát a Bayonetta 3

A régóta várt akció-kalandjáték jövőre jelenhet meg.

 

A PlatinumGames stúdió még 2017-ben jelentette be, hogy készül a népszerű akció-kalandjáték legújabb, harmadik része, a Bayonetta 3. A franchise első része még 2009-ben jelent meg és a folytatásra már akkor öt évet kellett várnia a rajongóknak. Most viszont úgy tűnik, hogy a trilógiává bővülésre még ennél is többet.

 

A Bayonetta 3 tehát négy éve létezik hivatalosan, ám érdekes módon a stúdió egészen mostanáig egyáltalán mutatott belőle semmit. Míg az első rész apránként minden fontosabb platformra megjelent, addig a második már csak a Nintendo nagy konzoljaira érhető el.
 


A harmadik rész is a Nintendo Direct show keretein belül mutatta meg magát végre a nagyérdeműnek. Rögtön egy közel négyperces bemutatót kaptak a rajongók. A videóban egy csapat katona próbál megállítani egy több emelet magas szörnyeteget egy város közepén. Persze nem sok sikert érnek el, ám ekkor felbukkan a harcos boszorkány és a segítségükre siet. Itt vált a video játékmenet-bemutatóra.

 

A Bayonetta 3 egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, ami négy év fejlesztés után nem túl szívderítő. Az viszont mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy a fejlesztők számításai szerint valamikor 2022-ben már lehet esély a premierre. Ekkor valószínűleg csak Nintendo Switchre fog megjelenni a játék, de nem kizárt, hogy a későbbiekben bővülni fog a platformok listája is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!