A közelgő ünnep és a járvány miatt kialakult helyzet okán megnövekedett megrendeléseink száma, így a KISZÁLLÍTÁSBAN KÉSÉSEK várhatók. Megértéseteket köszönjük!
0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

16

0 hozzászólás

Vásárlói tájékoztató a koranavírus kapcsán!

Az AQUA Webáruház csapatának kiemelten fontos mind a vásárlóink, mind a dolgozóink egészségének védelme, így az új koronavírus járvány (COVID-19) terjedése kapcsán az alábbi tájékoztatást szeretnénk nyújtani:


Az AQUA Webáruház csapata most is mindent megtesz annak érdekében, hogy a megnövekedett vásárlói keresletet kezelni tudja, valamint megkülönböztetett figyelmet fordít a vásárlók és munkatársaink biztonságára is, és minden elvárható intézkedést megteszünk a jövőben annak érdekében, hogy megakadályozzuk a koronavírus terjedését. Így a következő időszakra (visszavonásig) az alábbi rendelkezéseket vezetjük be.

A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy ha időben és megfelelő határozottsággal cselekszünk, akkor a járvány terjedése visszafogható. A legfontosabb, amit ma mindannyiunknak meg kell tennie a vírus terjedése ellen, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kontaktusokat. Folyamatosan tájékoztatjuk kollégáinkat és vásárlóinkat a szükséges intézkedésekről.Kérünk titeket, hogy az ÜZLETEINK eladóterében:

 • Csak akkor tartózkodjatok, ha kollégáinkkal éppen ügyet intéztek. Egyéb esetben az üzlethelyiségen kívül várakozzatok, ott is figyelve a megfelelő távolság megtartására.
 • Minden jogszabályban, hatósági ajánlásban és felhívásban foglalt intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy üzleteink tiszták és higiénikusak legyenek.
 • Megváltozott nyitvatartással várunk titeket 03.17. keddtől, melyről ITT tájékozódhattok. Húsvéti ünnepi nyitvatartásról pedig ITT.
 • A 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet 4. paragrafus a) bejegyzése alapján üzleteink a kijárási korlátozás ideje alatt is nyitva tarthatnak. Így üzleteink továbbra is zavartalanul üzemelnek a biztonsági előírásokat betartva, és várjuk vásárlóinkat minden korosztályból, időbeli korlátozástól függetlenül, a megváltozott nyitvatartási időben (részletek).
 • Kérünk titeket, hogy köhögés vagy tüsszentés esetén takarjátok el a szátokat és orrotokat könyökötökkel vagy zsebkendővel, majd a lehető leghamarabb dobjátok be a zsebkendőt zárt szemetesbe. Az üzleteinkben ne köhögjetek vagy tüsszentsetek az ott tartózkodókra vagy a kihelyezett termékekre.
 • Vásárlóink és munkatársaink védelme érdekében úgy döntöttünk, hogy vészhelyzet idején kizárólag készpénz nélküli - bankkártyás - fizetést vezetünk be az üzleteinkben, ami gyorsabb és kényelmesebb is, valamint így tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt.
 • Amennyiben garanciális ügyintézés esetén pénzvisszafizetés esedékes az üzleteinkben, azt kizárólag banki átutalással tudjuk teljesíteni a fenti készpénzforgalmi óvintézkedés okán. Ennek kapcsán üzleteink munkatársa felkeres majd téged e-mailen keresztül és a beazonosítást követően egyezteti veled a banki adatokat.

Amennyiben online adjátok le rendeléseteket:

 • Ajánljuk, hogy a saját, futárszolgálat partnereink és munkatársaink védelme érdekében is előreutalással vagy webbankártyás fizetéssel teljesítsétek rendeléseiteket a vészhelyzet ideje alatt. Ezzel tudjuk minimalizálni a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt. Előreutalás esetén türelmedet kérjük, mivel pénzügyi osztályunknak össze kell vezetni a webes vásárlásodat a megérkezett átutalásod adataival.
 • A kosárfolyamat végén jelezzétek a megjegyzés rovatban, ha egészségügyi okok miatt zárt területre kérnétek a kiszállítást és az esetleges lezárás pontos határvonalát. A futárszolgálatok munkatársai veszélyeztetett területekre nem léphetnek be, így a megrendelt áru átadását csak a zárt terület határa előtt tudják lebonyolítani. Utánvét esetén a készpénzes és helyszíni kártyás fizetés, bármilyen közvetlen fizikai érintkezés a lezárt területen tartózkodóval ilyen esetekben nem lehetséges, a futárszolgálat munkatársai megtagadhatják. Ebben az esetben javasoljuk webes megrendelés esetén az előrefizetést webbankkártyával a megrendelés pillanatában.
 • Azokon a címeken, ahol a piros, karanténra figyelmeztető hatósági felirat van, a személyes átadást igénylő küldemények kézbesítését a karantén megszűnéséig az MPL felfüggeszti. Ez azt jelenti, hogy az ajánlott, a tértivevényes és értéknyilvánításos levelek valamint a hivatalos iratok, valamennyi utalvány (nyugdíj, kifizetési és külföldi) illetve a csomagok érkezése esetén ezeket a küldeményeket nem kézbesíti a karantén ideje alatt, de ez időszak alatt a karanténban nem érintett jogosult átvevők a kézbesítési ponton átvehetik azokat. A küldemények kézbesítését a karantén lejáratát követően kísérli meg a posta a szokásos szabályok szerint, és sikertelen kézbesítés esetén őrzi azokat átvételig, de legfejlebb a letéti idő (5 nap) utolsó munkanapjáig.
 • Telefonos ügyfélszolgálatunkat 2020. március 17-e keddtől átszerveztük kizárólag elektronikus ügyfélszolgálattá, ezzel is minimalizáljuk a személyes kontaktusokból adódó fertőzésveszélyt. Ezért kérünk keressetek minket Facebook-on, a weboldalon a chat ablakon keresztül vagy az szokásos e-mail címen ([email protected]). Kollégáink folyamatosan a tőlük telhető maximális erőfeszítéssel állnak rendelkezésetekre, de az ismert helyzetre való tekintettel szíves türelmeteket kérjük.

Garanciális ügyintézési idő meghosszabodása:

 • A meghibásodott készülékek javítási ideje nagyságrendekkel megnőhet az elmúlt napokban meghozott kormányzati intézkedések és a jelenlegi körülményekre való tekintettel. Sajnos a helyzet Vis Major, melynek megoldása kormányzati szintű döntést igényel, de természetesen webáruházunk mindent megtesz azért, hogy a javításra leadott készülékek szervizelése a körülményekhez mérten a lehető leghamarabb megtörténjen.
 • A folyamatokat sajnos nem lehet meggyorsítani, soron kívüliséget sem tudunk biztosítani, valamint pénzügyi megoldásokat sem tudunk foganatosítani. Kérjük megértéseteket, mert jelentősen meghosszabbodott javítási idővel kell számolnotok.
 • Javasoljuk továbbá, ha a terméked olyan hibával rendelkezik, mely a használatot jelentősen nem befolyásolja, akkor kérjük ne add le javításra, csak a korlátozások megszűnése után, szem előtt tartva a fent említett okokat, valamint a fertőzés veszély és a kontaktusszám csökkentését is.

Cetelem Hitel:

Március 19-től a következő változások lépnek életbe a 03.18-án bejelentett gazdasági intézkedéscsomag következtében:

 • Fogyasztási hitelek esetében, a maximálisan alkalmazható THM érték 5,9%.
 • Minden olyan konstrukció, amely nem felel meg a fentieknek, a továbbiakban nem lesz elérhető a webáruházban és üzleteinkben.
 • Kizárólag a 0% THM-es hitelajánlatok felelnek meg a rendeletnek. 
 • 03.19-től áruhitel igénylésére és visszatérő, Cetelem hitelkártyával már rendelkező ügyfelek kiszolgálására van lehetőség, a 0% THM konstrukciók alkalmazásával.
 • Az eddig megszokott ügymenet szerint dolgozik a Cetelem Bank bírálati oldalon, tehát egyelőre a szükséges dokumentumok esetében sem történt változás. Amennyiben Vásárlóink számára a mostani helyzetben a munkáltatói igazolás beszerzése gondot okoz, akkor jövedelmüket 3 utolsó havi bankszámla kivonattal tudják igazolni, amelyre jövedelmük érkezik, a hirdetményekben leírtak szerint. Fontos, hogy internet bankból letöltött számla kivonatot is elfogad a Cetem Bank, nem kell a bank által hitelesíttetni.Reméljük, hogy ezek az információk hasznosnak bizonyulnak.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az online vásárlás és a személyes átvétel zökkenőmentes legyen.
Köszönjük együttműködéseteket.

az AQUA Webáruház csapata

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök
Újdonság 
2019 szept 03.
TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök

Gyors. Stabil. Mindenhol. A wi-fi-nek működnie kell, nem számít, hogy éppen melyik szobában is vagy. Amikor zenét hallgatsz, főzöl, streamelsz egy filmet az ágyadban, vagy éppen videó chatelsz a szeretteiddel a kanapéról, a Deco az egész otthonodban biztosítja a megszakítás nélküli kapcsolatot.

Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay
Újdonság 
2019 máj 23.
Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay

Korábban már sokan találkozhattak azzal a jelenséggel, hogy valaki a mobiltelefonját érintette hozzá a terminálhoz fizetéskor és elő sem került a bankkártya a bénztárcából. Eddig ez a kiváltság csupán az androidosoknak járt, azonban május 21-től kezdve már az iOS felhasználók is élhetnek a lehetőséggel.

 MEGNYITOTT VÁCI ÚTI ÜZLETÜNK! Nagyobb és modernebb helyen várunk titeket!
Újdonság 
2019 márc 18.
MEGNYITOTT VÁCI ÚTI ÜZLETÜNK! Nagyobb és modernebb helyen várunk titeket!

A Váci úti üzlethelyiség a Nyugati és a Lehel tér között kiváló helynek bizonyult arra, hogy Dohány utcai üzletünket a szervizzel együtt korszerűbb formában újranyissuk. Június 3-tól várunk titeket a modern, új helyen. Dohány utcai boltunkat május 31-én pénteken 19 órakor, valamint szervizünket 18 órakor véglegesen bezártuk.

Amerikai korlátozó intézkedések: mit jelent mindez a Huawei vásárlókra nézve?
Újdonság 
2019 máj 21.
Amerikai korlátozó intézkedések: mit jelent mindez a Huawei vásárlókra nézve?

Akik naprakészek a tech-világ híreit illetően, azok bizonyára már tudomást szereztek arról, hogy a Google, az Android platform fejlesztője és tulajdonosa szünetelteti az üzleti kapcsolatait a Huawei, legfőképp kommunikációs eszközöket gyártó, kínai székhelyű céggel. Mivel a Huawei okostelefonjai köztudottan Android rendszert futtatnak, jogosan merül fel az emberben a kérdés: vajon innentől kezdve használhatatlanok lesznek a készülékek? A legfontosabb kérdésekre Mr. Ren Zhengfei, a Huawei alapítója és vezérigazgatója válaszolt.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!