Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

06

0 hozzászólás

Újra mozgásban a megint elhalasztott Cyberpunk 2077

Szeptemberről novemberre csúszott a premier.


Először 2012-ben, vagyis csaknem egy évtizede hallhattunk először a CD Projekt RED új akció-szerepjátékáról, a Cyberpunk 2077-ről, amely egy igen népszerű asztali szerepjáték videojáték-adaptációja. A projekt máig nem ért révbe, sőt, hosszú évekig nem is lehetett tudni róla semmit.

 

Csak néhány évvel ezelőtt kezdték a fejlesztők bemutatni, hogy milyen is lesz majd a milliók által várt játék. Mostanra eljutottunk oda, hogy tucatnyi játékmenet-bemutató mellé rengeteg információnak is birtokában lehetünk. Már csak a megjelenésig kell kibírni valahogy, de sajnos ezen a téren már nem először botlik meg a projekt.
 


Eredetileg már májusban meg kellett volna jelennie a Cyberpunk 2077-nek, de ezt az év elején szeptemberre halasztották. Mostanra viszont kiderült, hogy a stúdió ezt a dátumot sem tudja tartani, ezért jelen állás szerint november 19-ig kell várnunk a premierre.

 

Ekkor PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni a játék, de természetesen biztosak lehetünk benne, hogy később PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is el fog készülni. Amíg várunk az újból elhalasztott premierre, érdemes megnézni a legutóbbi előzetest!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!