Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

19

0 hozzászólás

Újabb előzeteseken a Cyberpunk 2077

Ezúttal kifejezetten azt mutatják meg, hogyan fut a játék Xbox One X-en és hogyan fog Xbox Series X-en.


Bár az eredeti tervek szerint már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna jelennie, még mindig csak a várakozás jut a Cyberpunk 2077 rajongói számára. A fejlesztő CD Projekt RED ugyanis hiába jelentette be hetekkel ezelőtt, hogy a játék aranylemezre került, végül mégis csúsztatniuk kellett – megint – a premiert.

 

A Cyberpunk 2077 jelen állás szerint december 10-én jelenhet meg minden fontosabb platformra – így most már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is. A fejlesztők a minap egy új előzetessel is előrukkoltak, amelyben ezúttal kifejezetten a Microsoft konzoljai játsszák a főszerepet.

A fenti videóban ugyanis azt nézhetjük meg, hogy miként fut majd a Cyberpunk 2077 Xbox One X-en és miként Xbox Series X-en. A különbség elég szembetűnő néhány helyen, főleg a tükröződések elég látványosak a ray tracingnek köszönhetően.

 

A CD Projekt RED a tervek szerint hamarosan egy újabb hasonló videóval jelentkezik, akkor a játék PlayStation 4 Pro és PlayStation 5 változatait vetik össze. A Cyberpunk 2077 PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!