Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

09

0 hozzászólás

Új mikrofont villantott az Elgato

A gyártó többi termékéhez hasonlóan ezt is elsősorban az online tartalomgyártóknak szánják.


Az Elgato évek óta szállítja a magas minőségű termékeket az online tartalomgyártóknak. Videorögzítő, zöld háttér, gyorsbillentyűkészlet és hasonlók alkotják a márka termékkínálatát, amely most egy vadonatúj mikrofonnal bővült.

 

Igazából nem is egy, hanem mindjárt két mikrofonnal is előrukkoltak. Aki követi a gyártó tevékenységét, annak nem lehet különösen meglepő ez a lépés, hiszen jó ideje szó volt már róla, hogy ezt a szegmenset is megpróbálják lefedni. Ennek eredményeként születtek meg a Wave 1 és Wave 3 mikrofonok.

 

A mikrofonok kardioid formában rögzítik a beérkező hangokat 24 bites felbontásban és 96kHz-en. Az alapvetően szögletes, de élein lekerekített designú eszköz hátoldalán kapott helyet az USB-C és a jack csatlakozó, ezekkel átellenes oldalon, vagyis velünk szemben pedig egy hangerőszabályozó tekerőgomb.
 


Az eszközök mellé az Elgato saját fejlesztésű szoftvert is mellékel, amely a Wave Link nevet kapta. Ebben minden bejövő csatorna hangerejét külön tudjuk vezérelni, jöjjenek azok a játékból vagy épp a mikrofonból.

 

Az Elgato Wave 1 és Wave 3 már megjelent, ajánlott fogyasztói áruk 140 és 170 euró körül mozog

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!