Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

23

0 hozzászólás

Új előzetesen a Serious Sam 4

A Croteam árkád lövöldéje holnap jelenik meg, de kizárólag PC-re és Stadiára.

 

A Croteam először közel két évtizeddel ezelőtt, 2001-ben mutatta be a nagyérdeműnek Komoly Samut, ekkor jelent meg a Serious Sam. Majd négy évvel később, 2005-ben jött a folytatás, a Serious Sam 2. Trilógiává viszont jóval később, csak 2011-ben bővült a franchise. A legtöbbet pedig a negyedik részre kellett várni, ez ugyanis kilenc évvel a harmadik epizód után, holnap fog megjelenni.

 

A Serious Sam 4 természetesen ugyanazt a szisztémát követi, mint elődei. Ismét Sam bőrébe bújhatunk, aki egy seregnek is elegendő arzenállal felszerelkezve próbálja meg megvédeni a Földet az idegenektől. Ezek az idegenek pedig a legkülönfélébb szörnyek formájában öltenek testet, akikből ráadásul ezernyi van mindenfelé.
 


Ez játékmenet szempontjából mindig is egy árkád, pörgős zúzdaként elevenedett meg, ami mára a franchise védjegye is lett. Mindezt ráadásul most egészen pofás grafikával tálalják a készítők, amiről a fenti előzetesben is meg lehet bizonyosodni.

 

A Serious Sam 4 érdekes módon elődeivel szemben nem jelenik meg – legalábbis egyelőre – konzolokra. A holnap premier csak PC-re és Stadiára érvényes. Persze ez nem jelenti azt, hogy később nem jelenthetik be a játékot PlayStation 4-re és PlayStation 5-re vagy épp Xbox One-ra vagy Xbox Series X-re.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!