Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

28

0 hozzászólás

Új bemutatót kapott a OnePlus 8T

A OnePlus októberben érkező új zászlóshajója most új előzetesen mutatta meg magát.


Sajnos egyre több gyártó áll be abba a sorba, amelyet anno a Samsung, az Apple és a Huawei kezdett meg. Vagyis azt, hogy az új zászlóshajónak szánt okostelefonjaikat nagyon magas árcédulával látják el. Ebbe a sorba lassan a Xiaomi és a OnePlus is beáll. Utóbbi hamarosan jelentkezik a OnePlus 8T-vel, amely most új előzetesen mutatta meg magát.
 


A OnePlus 8T igazi csúcshardverrel érkezik minden tekintetben. A készülék a Qualcomm legjobb chipjére, a Snapdragon 865-re épül, amelyet változattól függően 8 vagy 12 GB memóriával és egy Adreno 650 GPU-val támogatnak meg. Tárhelyből 128 vagy 256 GB UFS 3.0-s kerül bele, tehát a sebességgel sem lesz gond.

 

A 6,55 hüvelykes AMOLED kijelző 1080*2400 pixeles felbontással érkezik, amelyet 120Hz-es képfrissítéssel támogatnak meg, tehát a folyamatos animációk is adottak. És természetesen a HDR10+ sem marad ki. A kijelző bal felső sarkába fúrták bele a 32 megapixeles szelfikamerát.
 


A hátlapon egy négylencsés rendszer csücsül. A fő kamera 48 megapixeles, mellé egy 16 megapixeles ultraszéles és egy 5 megapixeles makro kamera került, a mélységérzékelő pedig 2 megapixeles. Természetesen a dual-vaku sem hiányzik. A kellően hosszú üzemidőért a 65W-os gyorstöltéssel megtámogatott 4500mAh-s akkumulátor gondoskodik.

 

A OnePlus 8T a tervek szerint valamikor október közepén debütálthat a boltok polcain. Bár a gyártó egyelőre hivatalosan nem aggatott rá árcédulát, kiindulva az új trendekből és a OnePlus 8 és 8 Pro árazásából, ez sem a széles réteg számára könnyedén kifizethető sávba fog kerülni. Nem lepődnénk meg egy 800 euró körüli árazáson.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!