Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

19

0 hozzászólás

Új 5G-s telefonnal támadja Európát a Realme

A készülék egyes források szerint a Kínában Realme V5 5G néven futó eszköz továbbfejlesztett változata lehet.

 

A Realme még csak tapogatózik a nyugati piacokon, nem tört be olyan mértékben, mint a Huawei, a Xiaomi vagy a OnePlus. De jó úton halad, most épp egy vadonatúj 5G-s okostelefon európai premierjéről érkeznek a hírek. És nem is rossz paraméterekkel bír a készülék.

 

Ha hinni lehet a híreknek, akkor valójában a Kínában Realme V5 5G néven futó, kimondottan olcsó, de mégis kellően erős hardverrel rendelkező készülék érkezhet meg hozzánk is. Csakhogy nálunk már Realme 7 5G néven futhat, ráadásul a hardver sem fogteljesen egyezni. Egy picit polírozhatnak rajta.

 

Így a Realme 7 5G egy Mediatek Dimensity 800U 5G SoC-re épül, amely mellé Mali G57 MC3 GPU és modelltől függően 6 vagy 8 GB memória társul. A belső tárhely mérete 128 GB, amit MicroSDXC kártyával tovább lehet bővíteni.
 


A készülék 6,5 hüvelykes IPS panellel készül, amelynek felbontása 1080*2400 pixel, ezt a Realme V5 5G-hez képest még gyorsabban, 120Hz-en képes frissíteni. A szelfikamerát a képernyő bal felső sarkába fúrják, ez 16 megapixeles lehet. A hátoldalon pedig egy 48 megapixeles fő kamerát, mellé pedig egy 8 megapixeles ultraszéles, valamint 2-2 megapixeles makró és mélységérzékelő lencse társul.

 

A Realme 7 5G elég méretes, 5000mAh-s akkumulátorral érkezhet, amely 30W-os gyorstöltést is támogat. Ha igazak a hírek, az készülék nagyjából 300 eurós áron kerülhet a boltokba valamikor november folyamán. Az élő bemutatóra ma kerül sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!