Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

30

0 hozzászólás

Aqua.hu – Clementoni Tudomány és Játék - Mechanikai laboratórium Junior nyereményjáték szabályzata

Aqua.hu – Clementoni Tudomány és Játék - Mechanikai laboratórium Junior nyereményjáték szabályzata

A Nyereményjáték szervezője

A Aqua Optima Kft. (székhely: 1142 Komáromi út 39.; a továbbiakban: Társaság), a Clementoni Tudomány és Játék - Mechanikai laboratórium Junior termék cikkszám: 75058TE, 75059TE, 75060TE, 75061TE (a továbbiakban: Termékek) forgalmazója a Termékek népszerűsítése érdekében nyereményjátékot szervez (a továbbiakban: Nyereményjáték).

 

A Nyereményjátékon témája; a részvétel feltételei

A Nyereményjátékban kizárólag a 18. életévüket betöltött, Magyarországon állandó lakóhellyel, illetve tartózkodási hellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt (a továbbiakban: Játékos).

A Nyereményjátékban az a Játékos vehet részt, aki a jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeknek megfelel.

A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a Társaság munkatársai, illetve a Társasággal megbízási, vállalkozási vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban lévő szerződéses partnerek és a Nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában részt vevő egyéb társaságok munkatársai, illetve ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdése 2. pontjában meghatározott hozzátartozói (pl. házastárs stb.).

A Nyereményjátékon történő részvétel önkéntes, az azon résztvevő Játékosok a Nyereményjátékba történő, a jelen Játékszabályzatban meghatározott jelentkezésükkel elismerik, hogy a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit megismerték, és elfogadják a jelen Játékszabályzat szerinti részvételi feltételeket. A Nyereményjátékra jelentkező játékos kifejezetten úgy nyilatkozik, hogy elfogadja a jelen Játékszabályzat szerinti feltételeket és a jelen Játékszabályzatban foglalt adatkezelési tájékoztató szerinti adatkezeléshez kifejezett hozzájárulását adja.

A Társaság fenntartja a jogot a Nyereményjáték előzetes értesítés nélkül történő felfüggesztésére, a Nyereményjáték időtartama előtt történő lezárására, valamint a jelen Játékszabályzat egyoldalú módosítására. A Nyereményjáték lebonyolítására, és az abban való részvételre a jelen Játékszabályzata, továbbá a hatályos magyar jogszabályok az irányadóak. Ha a Játékos a Játékszabályzatot, vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, a Nyereményjátékban nem vehet részt.

 

A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2021. augusztus 31. napján 00:00:01 órától kezdődik és a korlátozott számban elérhető nyeremény készleterejéig, de legkésőbb 2021. szeptember 30. napján 23:59:59 óráig tart (a továbbiakban Időtartam).

 

Nyereményjáték menete és a nyeremény

A Nyereményjáték kezdetét követően húsz (20) darab Campona Játszóházba szóló családi belépőjegyet osztunk szét azon vásárlók között, akik legalább egy Clementoni Tudomány és Játék - Mechanikai laboratórium Junior játékot vásárolnak az aqua.hu oldalon a játék Időtartama alatt. A játék kezdete után az első húsz (20) vásárló kapja meg a nyereményt.

A családi belépőjegyek 2 felnőtt és 2 14. éven aluli gyermek számára biztosít belépést az Campona Játszóházba - 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. Campona bevásárlóközpont, emelet - (a továbbiakban Nyeremény). A Nyeremény értéke 6880 Ft.

A Nyeremény készpénzre nem váltható be. A Nyeremény nem átruházható.

 A nyereményjátékban résztvevő termékek:

Termék cikkszáma

Megnevezése

75058TE

Tudomány és Játék - Mechanikai laboratórium Junior - Rovarok

75059TE

Tudomány és Játék - Mechanikai laboratórium Junior - Tengeri állatok

75060TE

Tudomány és Játék - Mechanikai laboratórium Junior - Állatok

75061TE

Tudomány és Játék - Mechanikai laboratórium Junior - Dínó

 

Nyertesek értesítése, Nyeremények átvétele

A nyereményjáték feltételeinek eleget tevő vásárló a rendeléséhez mellékelve kapja meg a családi belépőjegyet a Campona Játszóházba.

A Nyertes legkésőbb 2021. október 31-ig kapja meg a Nyereményt.

A Nyeremény sikeres átadásával a Nyereményjáték lezártnak tekintendő.

 

Felelősség

A Nyeremény átadásának elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés során keletkezett károkért a Társaság nem vállal felelősséget. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Társaság a Nyereményjáték során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért nem vállal felelősséget.

A Társaság azért sem vállal felelősséget, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása vagy bármely más, a Társaságnak nem fel nem róható technikai hiba, akadály, illetve egyéb körülmény miatt a Játékos Nyereményjátékban való részvétele meghiúsul.

A Társaság kizárhatja a Nyereményjátékból azt a Játékost, aki a Nyereményjátékban tisztességtelen módon, a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével vagy kijátszásával törekszik részt venni.

Amennyiben a Nyereményjáték során bármilyen olyan körülmény gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Társaság fenntartja a jogot, hogy a Nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje.

A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi és adatkezelési feltételt.

A Játékos a Nyereményjátékba történő jelentkezésével elfogadja, hogy a jelen Játékszabályzatban foglaltak megszegésével a Társaságnak okozott kárért teljes felelősséggel tartozik. A Játékosokat együttműködési és tájékoztatási kötelezettség terheli a Társaság irányába, ennek megszegése esetén a Társaság jogosult a Játékost a Nyereményjátékból kizárni. A Társaság döntése ebben az esetben is végleges és nem vitatható.

A jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

Budapest, 2021. augusztus 27.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!
Újdonság 
2020 ápr 29.
Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lusti vagy pörgős, öleb vagy házőrző, az Arion prémium minőségű kutyatápok között minden kutyának megtaláljuk a tökéleteset.

TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök
Újdonság 
2019 szept 03.
TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök

Gyors. Stabil. Mindenhol. A wi-fi-nek működnie kell, nem számít, hogy éppen melyik szobában is vagy. Amikor zenét hallgatsz, főzöl, streamelsz egy filmet az ágyadban, vagy éppen videó chatelsz a szeretteiddel a kanapéról, a Deco az egész otthonodban biztosítja a megszakítás nélküli kapcsolatot.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!