Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

19

0 hozzászólás

Többfunkciós fejhallgatótartó a Gelid Solutionstől

USB hub és kártyaolvasó is van az eszközben.

 

Manapság már illik gamer asztalon játszani gamer székből és lehetőleg gamer perifériákkal. De néha megesik, hogy az ember az ilyen multifunkciós és mindenféle földi jóval ellátott kiegészítőkhöz is kénytelen továbbiakat vásárolni. Mondjuk egy fejhallgatótartót?

 

A Gelid Solutions csapata rukkolt elő egy ilyen újdonsággal. Ma már bőven van piaca az efféle eszközöknek is, amelyeket igyekeznek mindenféle extra funkciókkal is felruházni. Jellemzően USB-hubként, esetleg egér bungie-ként lehet még őket pluszban használni.

A Gelid Solutions megoldása, a Nexus PC Headset Holder egy asztalra csavarozható eszköz, amelyre nem csak a fülest lehet ráakasztani. Kapunk kábelrendező funkciót is, az eszköz nyaka pedig 360 fokban forgatható. E nyakon pedig három USB 3.0 portot találunk, illetve van még TF és SD kártyaolvasó is.

 

Az eszközt 10-42mm közötti vastagságú asztallapra lehet felcsavarozni, maximális teherbírása 1 kg. Az USB hubot egy 120 cm-es kábellel lehet a PC-hez csatlakoztatni. A Gelid Solutions az újdonságért 19 eurót kér el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!