Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

18

0 hozzászólás

Tizennel okosított monitor a Samsungtól

Számítógép nélkül is tudunk tanulni vagy dolgozni a monitoron.

 

Manapság a monitor-piac nagy szereplői általában a képfrissítési sebességgel, a képátlóval és a színpaletta lefedettségével igyekeznek megnyerni termékeinknek a fogyasztókat. A Samsung azonban talált egy új módot is, amely sokaknak lehet akár vonzó megoldás is.

 

A Samsung Smart Monitor ugyanis a szokásos funkciók mellé valami valóban egyedit kínál. Ahogy a neve is mutatja, egy okos monitorról van szó, amely több olyan szolgáltatással kecsegtet, amelyek révén akár ki is váltható egy PC. Olyan szolgáltatásokat támogat, mint az App Casting, az Apple AirPlay vagy a Tap Casting, vagyis gyorsan és egyszerűen ki lehet rá küldeni az okostelefonunk képét.
 


Van vezetékes és vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség is. Wifin keresztül közvetlenül csatlakozhatunk az internetre, így akár irodai alkalmazásokat PC nélkül is használhatunk. Lényegében a Smart Monitor ugyanazokat Tizen rendszerre épülő a kényelmi funkciókat kínálja, mint a Samsung okosTV-i, vagyis van HBO Go, Netflix, YouTube és hasonló szolgálatatás is. És a Bixbynek hála a hangalapú vezérlés sem hiányzik.

 

Ami pedig a „szokásos” monitoradatokat illeti, a Smart Monitor 32 hüvelykes, a VA panel felbontása pedig 4K. Bár vannak gamer funkciók, a panel a standard 60Hz-es képfrissítéssel dolgozik, válaszideje pedig 8ms. Vagyis elsősorban inkább munkára vagy tanulásra lehet ideális választás, mintsem játékra. Ugyanakkor egyelőre csak Kínában lehet megvásárolni, arról nincs hír, hogy nyugatra mikor érkezhet meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!