Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

18

0 hozzászólás

Szuperzöld fülhallgató a House of Marley Redemption ANC

Olcsó, környezetbarát, vezeték nélküli és még aktív zajszűrés is van benne.


Az Apple új korszakot nyitott a vezeték nélküli fülhallgatók piacán, amikor bemutatta az első AirPodokat. Mára a legtöbb gyártó előállt hasonló megoldásával, ám ezek többsége meglehetősen drága. Hozzájuk képest a House of Marley Redemption ANC egész olcsónak mondható, de tudása nem marad el a riválisokétól.
 


A Houseo f Marley Redemption ANC, ahogy arra a neve is utal (ANC – Active Noise Cancelling), aktív zajszűréssel is rendelkezik, amely szintén többnyire a prémium kategóriás termékek sajátja. Ám nem csak ezzel hívja fel magára a figyelmet, hanem kialakításával is. A fülhallgató ugyanis szinte teljes egészében környezetbarát és újrahasznosított anyagokból, így például bambuszból készült.

 

A mérnökök ígérete szerint az akkumulátor akár 5 órás üzemidőt biztosít, ha bekapcsoljuk a zajszűrőt, illetve 7 órát, ha nem. A tok egyben a töltő is, amely mellé három további telep is jár, így összesen akár 20 órán keresztül is lehet élvezni a muzsikát. És még ezek mellé piszok elegánsan is mutat.
 


A House of Marley Redemption ANC nagyjából 70 ezer forintos áron szerezhető be, vagyis a képességeihez mérten olcsónak mondható, de legalábbis a közvetlen riválisoknál olcsóbbnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!