Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

30

0 hozzászólás

Switchre is jön a Life is Strange: True Colors

PC-n és a többi konzolon már hónapok óta elérhető a kalandjáték.

 

Szeptemberben jelent meg a Deck Nine Games érzelmes kalandjátéka, a Life is Strange: True Colors. A játék az eredeti tervek szerint egyszerre jelent volna meg minden platformra, ám nem várt akadályok miatt a Nintendo Switch változatot elhalasztották.

 

A Life is Strange: True Colors főhőse Alex Chen, aki gyerekkorát nevelőszülőknél töltötte. Az eseményekbe akkor kapcsolódhatunk be, amikor Alexet megkeresi a bátyja és megkéri, költözzön hozzá a hegyvidéki Haven Springs városkában. Alex örömmel útnak is indul, ám nem sokkal az érkezése után a bátyja rejtélyes körülmények között meghal. Egyedül ő nem hiszi el, hogy baleset történt, ezért nyomozásba kezd.

A játékmenet, ahogy a franchise korábbi epizódjaiban is, most is elsősorban az NPC-kel való beszélgetésre, nyomok keresgélésére, illetve különféle feladatok teljesítésére épül. És, ahogy a korábbi részek főszereplői, úgy Alex is rendelkezik egy titkos különleges képességgel. Látja az emberek auráját, és azok színéből meg tudja mondani, hogy az illető éppen mit érez: bánatot, örömöt, haragot, félelmet. Ez segít neki az emberek megismerésében és a nyomozásában is.

 

A Life is Strange: True Colors PC-re és Stadiára, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra már elérhető. Mostanra pedig az is kiderült, hogy a Nintendo Switch változat sem várat már sokáig magára: e konzolra december 7-én érkezik meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!