Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

23

0 hozzászólás

Strapabíró hangszóró a Vava Voom 23

Az apró, de hangos eszköz ellenáll a víznek, pornak és az ütéseknek is.


A Vava lassan hazánkban is egyre nagyobb részt követel magának a piacon, elsősorban a hangszórók piacán. Ide szánják a nemrég megjelen Voom 23-at is, amely a hordozható, vezeték nélküli hangszórók közé tartozik. Azon belül is a terepre tervezett eszközök családjába.
 


A Voom 23 ugyanis IPX6 tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis ellenáll a víznek, a pornak, de még az ütődéseknek is. Éppen ezért kiváló társ lehet egy túra, kempingezés, esetleg extrém sportok, vagy épp kültéri munka során is. Az ellenállóságot a masszív fémkeret, és a ráhúzott vastag gumiborítás szavatolja.
 


Teljesítményét tekintve 7W-ról beszélhetünk, amivel ugyan nem hangosítunk be egy koncerttermet, de nem is ez az eszköz célja. Kapcsolódni Bluetooth 4.1-en keresztül tudunk hozzá, lényegében bármilyen forrással. És, hogy a hangszóró ne hagyjon minket cserben idő előtt, arról az 5200 mAh-s akkumulátor gondoskodik. Ez a gyártó ígérete szerint akár 24 órás folyamatos lejátszást is lehetővé tesz (mondjuk csak 80%-os hangerőn).
 


A Vava Voom 23 már hazánkban is kapható, az árcédulája sem lett túlzó: 12 000 forint környékén vásárolható meg többek közt az Aqua webáruházában is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!