Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

14

0 hozzászólás

Star Wars játékon dolgozik a Ubisoft

A fejlesztést a The Division játékokat is készítő Ubisoft Massive végzi, de még nagyon sokat kell várnunk rá.

 

A LucasArts bezárásával 2013-ban az EA kaparintotta meg a Star Wars játékok kiadási jogait. A világ talán legnagyobb játékkiadója az elmúlt hét évben azonban nem igazán tudott élni ezzel a hatalmas lehetőséggel. Kevés játékot dobtak piacra és ezek közül sem mindegyik nyerte el a rajongók tetszését. A megállapodásuk 2023-ban lejár, ezt követően már mások is jelentkezhetnek új Star Wars játékokkal. És a Ubisoft fog is.

 

A francia kiadó a minap jelentette be, hogy egyik legtehetségesebb stúdiójuk, a Ubisoft Massive új játékon dolgozik. Az egyelőre cím nélküli projekt egy nyílt világú Star Wars játék lesz, olyasmi, amire eddig még nem nagyon volt példa. Egyelőre nem sokat tudni a tervekről, de abban biztosak lehetünk, hogy bár nyitott világú lesz, a sztori nagyon fontos eleme lesz az élménynek.
 


A látvány miatt sem kell majd aggódnunk, ugyanis a Ubisoft Massive által fejlesztett Snowdrop motor felel majd a grafikáért. Ez már többször is bizonyított, legutóbb a Tom Clancy’s The Division 2-ben láthattuk, mire képes.

 

A játék fejlesztését egyébként a Disney által a napokban újranyitott Lucasfilm Games is felügyeli, tehát a tartalom is jó kezekben lesz. A premierre viszont a fent említett jogi okok miatt 2023 előtt biztosan nem kerül majd sor. Ekkor jó eséllyel a PC, PlayStation 5 és Xbox Series X platformokra fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!