Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

27

0 hozzászólás

Spider-Man 2 rajongói álmok

A rajongók elmondták, milyen küldetéseket teljesítenének legszívesebben a jövőre várható játékban.

 

Az Insomniac Games 2018-ban olyan szuperhősös videojátékot tett le az asztalra, ami azóta is etalonnak számít. A Spider-Man egyetlen negatívumaként sokaknak csak azt lehetett felróni, hogy a játék kizárólag PlayStation 4-re jelent meg. Ugyanez igaz volt az önállóan futó kiegészítőre, a PlayStation 5-tel együtt érkezett Miles Moralesre is. A stúdió jelenleg a teljes értékű folytatáson, a Spider-Man 2-n dolgozik.

 

Egyelőre nagyon kevés részlet ismert a játékról, de pár dolog már biztosnak tűnik. Egyfelől Peter Parker és Miles Morales egyaránt szerepelni fog és mindketten Pókemberként vigyáznak majd New York rendjére. Emellett a legelső trailer tanúsága szerint az egyik legnépszerűbb gonosz, Venom is feltűnik majd a színen.
 


Abban biztosak lehetünk, hogy a minőségre nem lehet majd panasz, ahogy a sztori izgalmai és hossza miatt sem kell aggódni. Viszont a játékosok arra is kíváncsiak, hogy a sztori mellett milyen egyéb elfoglaltságokkal lehet majd elütni az időt a játékban. Vannak ötleteik is. Sokan például szívesen látnának QTE-re épülő mentőakciókat a játékban, amikor Pókember lángoló épületekbe tör be, hogy kimentse a bent rekedt civileket.

 

Hogy lesz-e hasonló tartalom a Spider-Man 2-ben, azt nem lehet tudni. Mindenesetre az ötlet nagyon jó, kérdés, a fejlesztők meghallgatják-e. Erre a kérdésre 2023 előtt nem valószínű, hogy választ kapunk, a játék ugyanis csak ekkor fog megjelenni kizárólag PlayStation 5-re.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!