Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

08

0 hozzászólás

Semmi extrát nem hoz a Genesis új gamer egere, de legalább olcsó lesz

A Krypton 310 szimmetrikus kialakítást és RGB-világítást kapott, de ennél többet nehéz elmondani róla.

 

A Genesis is előrukkol időről időre valamilyen új termékkel, legyen szó egerekről, billentyűzetekről, fejhallgatókról, kontrollerekről vagy épp számítógépházakról. Most épp egy új gamer egérről rántották le a leplet, amellyel egyértelműen nem a felső kategóriát célozzák meg.

 

A Krypton 310 egy ránézésre is inkább hétköznapi eszköznek ígérkezik, és ezt a tudása is tükrözi. Az egérben egy maximum 4000 DPI-ig hat lépcsőben skálázható Avago A3050 szenzor dolgozik, ami a szokványos felhasználáshoz elegendő, de semmi extrát nem képvisel. A két fő billentyű alatt Huano kapcsolókat találunk, amelyek a gyártó ígérete szerint 20 millió kattintásig biztosan megállják a helyüket.
 


A szimmetrikus kialakítású egér természetesen kapott RGB-világítást is, ami a görgőre, a tenyér alatt ritkán látható Genesis logóra, valamint az egér hátulján egy alsó rácsra terjed ki. Az eszköz 1,8 méteres kábellel csatlakozik a számítógéphez, billentyűből pedig összesen hetet találunk rajta.

 

A Genesis Krypton 310 tehát valóban semmi extrát nem mutat, de így is vonzó választás lehet az olcsóbb kategória felé kacsintgató vásárlók számára. Az eszköz ugyanis a hírek szerint nagyjából 25 euró körüli áron kerülhet majd a boltok polcaira.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!