Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

06

0 hozzászólás

PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is megjelent a Biomutant

A játék PC-re és az előző konzolgenerációra már korábban megjelent, mostantól az aktuális konzolokon is elérhető.

 

Még 2021 májusában jelent meg az Experiment 101 stúdió külső nézető akció-szerepjátéka, a Biomutant. A játék akkor kifejezetten PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezett meg és vegyes fogadtatásban részesült. De ez nem vette el a kedvét a készítőknek, hogy tovább dolgozzanak a PlayStation 5-re és Xbox Series X-re szánt változaton.

 

Munkájuk gyümölcse ma érett be, mert ma megjelent az aktuális konzolokra is a játék. Ebben egy olyan világot ismerhetünk meg, amelyben az emberiség már rég eltűnt, helyét pedig antropomorf állatok vették át. Törzsekbe szerveződve élik életüket és annak rendje és módja szerint háborúznak egymással.
 


A játékosok egy magányos harcost irányíthatnak, aki régen elveszítette a családját és most egyedül járja a lehető legtávolabbi vidéket, hogy kimaradjon a hatalmasok csatáiból. Ám egy nap találkozik anyja gyilkosával és ez új értelmet ad az életének. A kalandok során karakterünk folyamatosan változni és fejlődni fog, tettei pedig hatással lesznek a körülötte élőkre is.

 

A Biomutant a minap egy új előzetest is kapott, amelyben kifejezetten azt mutatják meg, hogy milyen a játék PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en. A konzolokon három futtatási mód közül lehet majd választani: performance, quality és quality unleashed. Ezek mind más felbontást, grafikai részletességet és képsebességet garantálnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!