Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

15

0 hozzászólás

Nyugatra is befutott végre a Realme 7 Pro

A kínai okostelefon ráadásul korrekt áron korrekt hardvert kínál.

 

A Realme első körben hazai pályán, vagyis Kínában dobta piacra a Realme 7 Pro okostelefonját. A készülék azonban immár Európában is elérhető, igaz egyelőre csak korlátozott formában. De legalább korrekt árazással.

 

A Realme 7 Pro lelke egy Qualcomm Snapdragon 720G SoC, amely mellé Adreno 618 GPU és 6 vagy 8 GB memória társul. Európában azonban a hírek szerint csak az előbbi, vagyis a 6 GB-os változat rendelhető. A belső tárhely 128 GB, amely microSDXC kártyával bővíthető.
 


A 6,4 Super AMOLED kijelző felbontása1080*2400 pixel, ennek bal felső sarkába fúrták bele a 32 megapixeles szelfikamerát. A hátlapon egy négylencsés kamerarendszer pihen. A fő kamera 64 megapixeles, mellé kapunk egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, illetve 2-2 megapixeles makro és mélységérzékelő lencsét is. A készülék 4500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely a gyártó állítása szerint 65W-os gyorstöltést támogat.

 

A Realme 7 Pro a hírek szerint 299 eurós áron kerül forgalomba, ami átszámolva nagyjából 110 ezer forintos hazai árat jelent.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!