Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

04

0 hozzászólás

Nehéz kitalálni, kiket céloz az Angry Miao új klaviatúrája

Az AM HATSU két elemből áll és a billentyűk elhelyezkedése is a távoli jövőt idézi.

 

A billentyűzetek általában széles, lapos beviteli eszközök, amelyeken mindig ugyanabban a néhány kiosztásban helyezkednek el a billentyűk is. Igen ám, csakhogy az Angry Miao cég most úgy döntött, ideje szakítani a hagyományokkal és egy olyan limitált kiadású eszközt tervezett, amely simán beférne bármelyik sci-fi moziba.

 

Az AM HATSU tulajdonképpen egy billentyűzet, csakhogy nem egy nagy, lapos elemből áll, hanem két ergonomikus kialakítású részből. Ezek rádiós kapcsolaton kommunikálnak egymással és a PC-vel. A gyártó állítása szerint ez a kialakítás jelentős terhet vesz le a felhasználók válláról, mivel a két komponenst mindenki a maga kényelme szerint helyezheti el maga előtt.
 


A billentyűk – amelyek az első képek szerint felirat nélküli átlátszó kupakokkal rendelkeznek – egészen sajátos elrendezésben kapnak helyet. Leginkább két Y-ra emlékeztet az elrendezésük, amiről a gyártó azt ígéri, hogy a csuklót is tehermentesíti. Azt egyelőre nem árulták el, hogy a kupakok alatt milyen kapcsolók kapnak helyet.

 

Az AM HATSU egészen egyedi eszköznek ígérkezik, de biztosak lehetünk benne, hogy csak nagyon kevés kiváltságos gyűjteményében találkozhatunk majd vele. Már csak azért is, mert mindössze száz darabot terveznek gyártani belőle, ráadásul az árazása is igencsak döbbenetes. Az előrendelők ugyan kaphatnak húsz százalék kedvezményt az árából, de így is 1280 dollárt kell leszurkolniuk érte. Ha pedig nem előrendelésben vennénk meg, akkor a teljes, 1600 dolláros árat kellene kifizetni érte…

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!