Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

30

0 hozzászólás

Munkába szánja új érintőképernyős monitorját az ASUS

A BE24ECSBT egyszerre akár tíz ujjat is képes követni.

 

Nem csak játékosoknak készítenek monitorokat a gyártók, rendszeresen jelentkeznek munkába vagy speciális területekre szánt kijelzőkkel is. Most épp egy kifejezetten munkahelyekbe szánt újdonsággal rukkoltak elő.

 

A BE24ECSBT kódnevű monitor 23,8 hüvelykes képátlóval bír. Az IPS panel felbontása 1920*1080 pixel, amit 75 Hz-en képes frissíteni. Az 1000:1 kontrasztarány és a 300 cd/m2 maximális fénysűrűség önmagában teljesen hétköznapi, ám az érintésérzékeny felület már érdekesebbé teszi az eszközt.
 


A kijelzőt egyszerre akár tíz ujjal is lehet vezérelni, ennyit érzékel legfeljebb. Ez és a hátoldalon található csatlakozók miatt lehet sok munkahelyen ideális választás. A hátoldalon a szokásos HDMI port mellett két DisplayPort is található, ezek közül az egyik kimeneti, vagyis több monitor sorba kötését is lehetővé teszi a gyártó.

 

A BE24ECSBT talpa dönthető és forgatható, így akár pivot pozícióba is állíthatjuk a monitort. Azt az ASUS egyelőre nem fedte fel, hogy mikor és milyen árcédulával küldi piacra az újdonságot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!