Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

30

0 hozzászólás

Motorra fel, megjelent az MXGP 2019

Aki a sárdagasztó motorozást kedveli, készülhet, új játékban hódolható hobbijának.


A Milestone évek óta szállítja a különböző motoros játékokat, e szokásával idén sem hagy fel. Meg is jelent legújabb játékuk, az MXGP 2019, amely a crossmotorozás témáját dolgozza fel.

 

A sorozat – mert sorozatról van szó – 2014 óta hozza el évről évre a FIM Motocross World Championship izgalmas futamait PC-re és konzolokra. A széria az elmúlt években folyamatosa fejlődésen ment keresztül, lassan a kezdeti gyermekbetegségeket is levetkőzi.
 


A legújabb epizód, az MXGP 2019 az idei bajnokság összes istállóját, versenyzőjét, pályáját és motorját elhozza. A játékosok több kategóriában rajtvonalhoz állhatnak, kezdhetnek az alacsonyabb bajnokságokban, de akár egyből belecsaphatnak a profik versenyébe is.

 

Visszatér a Playground játékmód is, ahol rengeteg egyedi feladatot teljesíthetünk, de arra is tökéletesen alkalmas, hogy az irányítást gyakoroljuk vagy kiismerjük a motorokat. A játék emellett pályaszerkesztővel is kecsegtet, amelyben rengeteg tárgyat és tartozékot felhasználva akár valódi pályákat is reprodukálhatunk vagy szabadjára engedhetjük a fantáziánkat.
 


Az MXGP 2019 már megvásárolható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!