Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

08

0 hozzászólás

Méretes gamer monitorral készül a Gigabyte

Az Aorus FV43U nem csak méretével, de tudásával is felhívja magára a figyelmet.

 

A Gigabyte egy ideje már a monitorok piacán is aktívan jelen van. Ide mutatott be a napokban egy vadonatúj terméket, amellyel ismét a játékosokat célozzák meg. Illetve a vastagabb pénztárcával és sok hellyel rendelkező játékosokat.

 

Az Aorus FV43U ugyanis a nevének megfelelően immár a 32 hüvelykes gamer monitorokra is rátesz egy lapáttal és 43 hüvelykes méretet kínál. Ehhez megfelelően várhatóan már VESA szabványnak megfelelően fali rögzítési lehetőség is adott lesz. A VA panel felbontása 4K, vagyis 3840*2160 pixel, amit 144Hz-es képfrissítéssel támogatnak meg.
 


A válaszidő 1 ms, illetve nem hiányzik a HDR10+ és a VESA Adaptive Sync támogatása sem. Csatlakozók terén egyelőre nem közölt pontos részleteket a gyártó, de a kiszivárgott hírek és találgatások szerint egy ilyen tudású eszközről már nem hiányozhatnak a HDMI 2.1 és DisplayPort 1.4a csatlakozók.

 

A Gigabyte megkéri az árát az újdonságnak, de ez egy ekkora és ilyen tudással rendelkező monitor esetében nem meglepő. Egyelőre csak a tengerentúlon lesz kapható, ahol átszámítva nagyjából 450 000 forintos árat kell kifizetni érte. Arról nincs hír, hogy Európába mikor érkezhet meg, de valószínűleg néhány hónapnál többet nem kell majd várni rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!