Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

28

0 hozzászólás

Méregdrága gamer monitor az LG-től

Az újdonság egy TV méretével és árával vetekszik.

 

Az LG továbbra is az egyik legnagyobb névnek számít a televíziók piacán, de az ettől csak egy karnyújtásnyira fekvő monitorok piacán is elég nagy szeletet birtokol. Ide szánja a minap bemutatott legújabb termékét is, egy gamer monitort.

 

Az LG UltraGear 45GR95QE-B kódnevű eszköz nem lesz olcsó, de cserébe elég izmos terméket kapunk. A névből már sejthető, hogy egy monitor szemmel nézve batárról van szó a maga 45 hüvelykes képátlójával. A 21:9 képarányú kijelzőt 800R mértékben meg is hajlították.
 


Mivel LG monitorról van szó, senki se lepődhet meg azon, hogy OLED panelt kapott, amely 3440*1440 pixeles felbontást kínál. Már ez is elég szép, de ráadásul ezt akár 240Hz-en is képes frissíteni. Nem hiányzik így az AMD FreeSync Premium és az Nvidia G-Sync támogatás sem.

 

A hátoldalon két darab HDMI és egy darab DisplayPort csatlakozó kapott helyet az USB mellett. A monitorhoz távirányító is jár. Az LG viszont egy kisebb használt autó árát kéri el az újdonságért, ugyanis aki ilyet szeretne otthonra, annak 1700 dollárt kell kifizetnie érte.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!