Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

10

0 hozzászólás

Megmutatta magát a FIFA 21

Az októberben érkező focis játék több újítást is bevezet majd.


Míg a Konami az új konzolgeneráció érkezésének apropóján új alapokra próbálja helyezni a focis sorozatát, addig a nagy rivális EA Sports inkább kihasználja, hogy idén ősszel kvázi érdemi konkurencia nélkül adhatja ki a FIFA 21-et. A minap érkezett legújabb előzetesben pedig összegyűjtötték, milyen újdonságokra lehet majd számítani.

 

A FIFA 21 látványvilága nem sokat fog változni a tavalyi epizódhoz képest (legalábbis az aktuális konzolgeneráción), cserébe viszont az irányítást és a fizikát egy picit ráncba szedik. Ennek egyik érdekes eleme lesz az agilitásfüggő cselezés megjelenése. Ez sokkal direktebb cselezést tesz lehetővé, a játékosokat könnyű mozdulatokkal lehet rábírni a cselek kivitelezésére.

Szintén fontos újdonság lehet a modern foci egyik alappillére, a résekbe belőtt kulcspasszok beépítése. Megadhatjuk, hogy mely szűk paszsávban próbáljuk meg átpöckölni a labdát az épp az üres területre befutó társnak.

 

A profi játékosok egyik ismérve, hogy mindig pontosan tudják, hova kell helyezkedniük mind támadásban, mind védekezésben. Ez is visszaköszön majd a FIFA 21-ben. Ehhez kapcsolódóan a játékosok közti fizikai interakciókért is új rendszer felelős.

 

A fejlesztők a játékosok visszajelzései alapján beépítik az irányítható fejelést, a direkt hosszú indításokat, valamint a Kick Off játékmódban az idővisszapörgetés lehetőségét (hogy egy elrontott rúgást javíthassunk).
 


A FIFA 21 a tervek szerint október 9-én jelenik majd meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a PlayStation 5 és Xbox Series X változatok csak az új konzolok megjelenése után érkeznek meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!