Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

14

0 hozzászólás

Meglepően jó hardverrel jön az Ulefone új telefonja

A strapabíró okostelefonok rendszerint gyenge vagy közepes hardverrel rendelkeznek, de az Armor 8 még 5G-t is kínál.


Azok, akik kifejezetten zord körülmények közé, például építkezésre vagy gyárba keresnek okostelefont, általában kénytelenek beérni gyengébb teljesítményű eszközökkel. Most viszont a nálunk egyelőre kevésbé ismert Ulefone bemutatott egy olyan készüléket, amely már hardver tekintetében is jó ajánlatnak tűnik.

 

Az Ulefone Armor 8 5G, ahogy arra a neve is utal, már 5G-szolgáltatást is kínál. A készülék lelke egy MediaTek MT6873 Dimensity 800 5G SoC, amely mellé Mali-G57 MP4 GPU és 8 GB memória társul. A belső tárhely 256 GB-os, amit microSDXC kártyával tovább lehet bővíteni.
 


A 6,1 hüvelykes IPS LCD kijelző felbontása nem túl izmos, 720*1560 pixel, ezt természetesen karc- és ütésálló bevonat védi. A hátlapon egy több lencsés rendszer pihen, amelynek fő kamerája 64 megapixeles, viszont az ultraszéles látószögű és a makro vagy mélységérzékelő lencse adatait egyelőre nem tárta fel a gyártó. Ami viszont biztos, hogy az egész készüléket IP68 és IP69K minősítésű védelem óvja a külső hatásoktól.

 

Az Ulefone Armor 8 5G izmos, 5080 mAh-s akkumulátorral érkezik, vagyis az üzemidőre sem lesz majd panasz. Ugyanakkor a megjelenés pontos dátuma és az árcédula egyelőre nem ismert.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!