Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

21

0 hozzászólás

Megjelent a WARNO

Az EUGEN Systems játékában a harmadik háború kellős közepébe csöppenünk.

 

Új stratégiai játékkal jelentkezett a francia EUGEN Systems stúdió. A csapat igazi szakértője a témának, hiszen az elmúlt évtizedekben számos nagyszerű stratégiai játékot tettek már le az asztalra. A legújabb alkotásuk a WARNO, amely tegnap óta érhető el.

 

Valójában egyelőre csak a játék korai változatára lehet beruházni, amely a következő hónapokban folyamatosan bővülni és frissülni fog. A játék a ’80-as évek legvégére repíti a szobastratégákat, akik a NATO és a Varsói szerződés országainak háborújába csöppennek bele valahol Németország területén.
 


A fejlesztők ígérete szerint rengeteg szárazföldi, vízi és légi egység áll majd rendelkezésünkre mindkét fél oldalán. Ezek mindegyike a valóságnak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik, amiknek a kiismerése kulcsfontosságú lesz. Az ellenséget úgy tudjuk csak legyőzni, ha ismerjük a seregei gyengeségeit és jól kidolgozott stratégiával ezeket vesszük célba.

 

Az eddigi videók és képek alapján a grafikára sem lehet panasz. Inkább csak az a kérdés, hogy mennyire sikerül jól kiegyensúlyozni az oldalakat és azon belül is az egyes egységek erejét. A WARNO kizárólag PC-re jelent meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!