Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

23

0 hozzászólás

Megjelent a The Surge 2

Újra robotpáncélba bújhatunk, hogy más robotok alkatrészeiből tápolva magunkat verekedjük keresztül magunkat Jericho City utcáin.


A Focus Home Interactive gondozásában megérkezett a boltokba a Deck 13 stúdió új akció-szerepjátéka, a The Surge 2. A stúdió 2017-ben mutatta be az első részt, amellyel letették egy új sorozat alapjait. A játék a Dark Souls szériához hasonló nehézséget kínál, ám ezúttal egy robotos sci-fi környezetben.

 

A The Surge 2 története az első rész eseményei után veszi fel a fonalat. Az Utopia rakétát kilőtték, ezzel pedig elszabadult a deFrag névre keresztelt halálos vírus, ami el is pusztítja az emberiség nagy részét. Jericho City az egyik utolsó lakott város, nekünk pedig itt kell válaszokat találnunk a vírussal kapcsolatban, valamint a saját múltunkról is.
 


A játékmenet az első rész által kitaposott ösvényen halad tovább, vagyis most is a harcokon lesz a hangsúly. A csaták során precíz támadásokat kell indítanunk ellenfeleink bizonyos testrészei ellen. Ha ezeket sikerrel kivitelezzük, akkor ellenségünket szisztematikusan feldarabolhatjuk. A levágott alkatrészekből pedig kiválogathatjuk a nekünk hasznos elemeket, amikkel saját páncélunkat tudjuk fejleszteni.

 

A The Surge 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, a premier alkalmából megkapta a launch trailert is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!