Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

22

0 hozzászólás

Megjelent a MotoGP 22

A motoros játékban többek között a legendás 2009-es bajnokságot is újraélhetjük.

 

Az olasz Milestone stúdió régóta a motoros videojátékok szakértőjének számít. Náluk készül többek közt a MotoGP széria is, amely évről évre elhozza PC-re és konzolokra a legnépszerűbb gyorsasági motoros bajnokság futamait. Idén is így tesz a most megjelent MotoGP 22.

 

A játékban a szokásos játékmódok mellett újdonságok is lesznek. Ilyen a menedzserkarrier mód, amelyben alapíthatunk (vagy választhatunk már meglévő) istállót, amelyet aztán a legalsó kategóriából a csúcsra kell navigálni. Gondoskodni kell a fejlesztésekről, a megfelelő stábról, a szponzorációról és a versenystratégiáról is. A fejlesztők tovább bővített oktatómódot és egy akadémiát is készítettek, amelyek az alapoktól egészen a leghasznosabb profik tanácsaiig vezetik a játékosokat.

A másik újdonság a NINE Season 2099 mód. Ebben a sportágban mára legendásnak számító 2009-es szezont élhetjük át újra egyedi formában. A játék ugyanis Mark Neale rendezésében 50 percnyi eredeti felvételeket vegyít valódi játékmenettel, így különleges élményben lehet része a játékosoknak.

 

A MotoGP 22 már elérhető. A játék PC mellett PlayStation 5 és PlayStation 4, illetve Xbox Series X és Xbox One konzolokra készült el. A premier alkalmából nem maradt el az ilyenkor szokásos launch trailer sem.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!