Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

29

0 hozzászólás

Mégis késik a Cyberpunk 2077

A játék már hivatalosan is aranylemezre került, mégsem tudják tartani a novemberi premiert.

 

A minap megtörtént az, amitől a legtöbb rajongó titkon vagy nyíltan tartott, de sokan nem is nagyon hitték, hogy megtörténhet. Amikor a CD Projekt RED néhány hete bejelentette, hogy aranylemezre került a Cyberpunk 2077, mindenki azt gondolta, hogy már semmi sem állhat a novemberi premier útjába. Nos, mégis.

 

A stúdió a minap a közösségi médiában tette közzé egy bejegyzést, amelyben bejelentették: a Cyberpunk 2077 nem fog megjelenni november 19-én. Hiába került a játék aranylemezre, vagyis hiába kiáltották ki hivatalosan, hogy a fejlesztés véget ért, a játék elérte a végleges formáját, mégsem tudja tartani az eredeti terveket.
 


Az indoklás szerint a fejlesztők problémákba ütköztek a tesztelések során. Bár ezt a közleményben nem fejtették ki pontosan, de utaltak rá, hogy a játék egyszerre kilenc különböző platformra fog megjelenni, és ez okoz némi gondot. Valószínűleg a disztribúciós folyamatok sem zajlanak a világjárvány idején zökkenőmentesen, de egyes források szerint kimondottan minőségbeli gondok adódtak, méghozzá a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra készült változatánál.

 

Szerencsére azonban nem tűnik annyira drasztikusnak a dolog. A halasztás mértéke mindössze három hét, vagyis 21 nap. Eszerint PC-re, PlayStation 4-re (és Próra), Xbox One-ra (és One X-re), PlayStation 5-re, Xbox Series X-re (és Series X-re), valamint Stadiára is december 10-én érkezik meg a játék. Ez a három hét már semmi ahhoz képest, hogy nyolc éve várnak a rajongók a megjelenésre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!