Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

26

0 hozzászólás

Már elérhető a Razer Zephy N95-ös okosmaszk

Maga, az RGB-vel megbolondított maszk sem olcsó, de a hosszútávú használata teszi igazán átgondolandó vétellé.

 

Amikor a koronavírus járvány berobbant, magával hozott egy új piacot, a maszkok piacát is. Ez manapság már olyan tömegcikknek számít, mint a zokni, mindenkinek van nem is egy, és jobb esetben naponta cseréli. Viszont nem csak a klasszikus orvosi vagy a szövetmaszk jelenthet megoldást. Ha valaki nem akar gázálarcban szaladgálni, de valamivel menőbb, profibb, komolyabb eszközzel védekezne, annak jó választás lehet a most már elérhető Razer Zephyr.

 

A maszk még a CES 2021-en mutatkozott be, akkor még Project Hazel néven futott. Már akkor is lehetett látni, hogy egy igazi Razer termékről van szó, amely nem csak profi, de feltűnő is. A maszk két N95-ös szűrővel ellátott ventilátort kapott, a betétek persze cserélhetők. Középen átlátszó műanyag teszi lehetővé, hogy a viselő szája látható maradjon.
 


Korábban voltak olyan tervek, hogy beépített mikrofon és hangszóró is lesz, hogy a kommunikáció hatékonyabb legyen, de ez végül nem valósult meg. Az RGB-világítás viszont igen, amely nem csak a két szűrő körül világít, de belül a szájat is ilyen világítja meg.

 

Mindezért viszont elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Maga a Razer Zephyr 99,99 dollárba kerül, amiért a dobozban három csereszűrőt is találunk. Mivel egy filter három napos használatra való, így a csomagban mindössze kilenc napra elegendő szűrőt kapunk. Ami viszont tényleg átgondolandóvá teszi a kétségtelenül mutatós termék megvásárlását, az a csereszűrők árazása. Ugyanis csak a Razertől lehet ilyet rendelni, náluk pedig egy havi adag nagyjából 10 000 forintba kerül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!