Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

10

0 hozzászólás

Logitech G923 Trueforce szimulátor- és versenykormány konzolokhoz és PC-hez

A svájci gyártó új profi kormányai külön érhetők el PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A Logitech évtizedek óta szállítja a magas minőséget képviselő periféria eszközeit PC-hez és konzolokhoz egyaránt. A játékvezérlők közé tartoznak a kormányok is, amelyek táborát most a vadonatúj G923 Trueforce szimulátor- és versenykormányok gyarapítják tovább.

 

A G923 a gyártó beszámolója alapján PC-hez, PlayStation 4-hez és Xbox One-hoz is tökéletesen használható. Természetesen a gombkiosztás miatt a konzolos verzióból két változat is készül: külön PS4-hez és külön X1-hez.
 


A kormányok egyik újítása a Trueforce technológia, amely a műterhelés (vagyis force-feedback) új generációja. A mérnökök ezt úgy tervezték meg, hogy közvetlenül az adott játék szimulációs motorjához és fizikai motorjához kapcsolódjon, az azokból kinyert információk alapján működjön. Ez tovább növeli a vezetés élethűségét. Emellett a rendszer figyeli a kormánykerék motorjain átfolyó áram erősségét, amit folyamatosan változat is a szimuláció igényei szerint.

 

De nem csak a kormány, a vezérlőpedálok is a legújabb technológiákat vonultatja fel. A támogató játékok esetében a sokkal pontosabb rajtolást a programozható kettő tengelykapcsolós indulássegítő teszi lehetővé.
 


Természetesen a Logitech a profi megvalósítás mellé elegáns, mégis sportos megjelenést is párosít. Így varrott bőr borítja a kormánykereket, a fém alkatrészek szálcsiszoltak, a pedálok pedig krómbevonattal készültek.

 

Mindezért ugyanakkor elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, de ezt már megszokhattuk a Logitech G-szériás kormányai esetében. A G923 kormányok 128 ezer forintért rendelhetők elő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!